Bill POV.

Wanneer Tom weer thuis is geef ik hem gelijk een kus en hij lacht even. "Was het leuk alone time met de kids?" Vraagt Tom en ik knik.

"Het was geweldig. Ik ben zo gek op ze," zeg ik en Tom lacht even.

"Ik ook," zegt hij waarna hij z'n lippen weer op die van mij drukt.

"Maar tijdens kinderbedtijd moet je mij nooit alleen laten," waarschuw ik Tom en hij lacht even.

"Dat ben ik ook niet van plan. Ik weet hoe lastig het soms is om ze allemaal braaf in hun bedjes te krijgen," zegt Tom en ik knik tevreden.Die avond, wanneer de kinderen al liggen te slapen, hebben Tom en ik andere plannen. Plannen die beginnen met de s en ook met een s eindigen. Maar die plannen worden bruut verstoord wanneer de bel gaat. "Wie kan dat nu nog zijn," zeg ik met een zucht.

"Het is nog maar acht uur. De meeste volwassenen zijn nu nog wel wakker," zegt Tom en ik knik waarna ik mijn kleding goed doe en naar de deur toe loop.

Ik maak de deur open en zie mijn moeder daar staan, zonder mijn vader dit keer, maar aangezien mijn vader is bijgedraaid en nu aan onze kant staat zal hij zich er verder wel niet mee bemoeien. "Ik heb lang genoeg gewacht totdat jij eens bij je zinnen zou komen," zegt mijn moeder en ze pakt mijn arm vast. "Nu kom je met mij mee," zegt ze, maar ik ben nu zo woedend dat ik haar in d'r gezicht spuug. Niemand haalt mij bij Tom weg en al helemaal niet bij de kinderen!

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  What the fuck!
  Wat denk die moeder ineens!
  Bill is verdomme volwassen!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Die moeder denkt helaas nog steeds dat ze alles voor Bill kam bepalen, hoe oud hij ook is🤷🏻‍♀️

   2 weken geleden
  • Luckey

   Grrr

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen