Tom POV.

De volgende dag maken we ons klaar voor de wandeling. "Deze schoenen kan ik wel aan he?" Vraagt Bill.

"Ja, het is niet een mega lange wandeling en oncomfortabel zien ze er ook niet uit," zeg ik en Bill knikt en even later kunnen we vertrekken. "Pap, jij houdt met je ogen weer alles in de gaten, he?" Vraag ik.

"Natuurlijk," zegt mijn vader en ik knik tevreden waarna we daadwerkelijk vertrekken. Mijn vader, Bill, ik en de kinderen.

"Eendjes vechten!' Roept Mary.

"Ja, ze hebben ruzie om eten he lieverd. Net zoals jij en Patrick," zeg ik en Mary knikt terwijl ze om zich heen blijft kijken. Ze vindt het blijkbaar erg interessant wat er hier te zien is en dat is nogal veel. Eendjes, vogels, bomen, bankjes waar mensen zitten, spelende kinderen, honden. Echt van alles is hier te zien. Patrick is wat minder nieuwsgierig naar de omgeving, die zit meer te spelen met z'n knuffeltje die hij per se mee wou. Het is echt zijn knuffeltje die we altijd mee moeten nemen. Als we die zouden vergeten, dan huilt hij de hele tijd.

Ik zie Bobby een bepaalde richting uitkijken en ik volg zijn blik naar een plek waar een paar mannen staan. "Ik ga bellen," zegt Bobby.

"Zijn dat ze?" Vraag ik en Bobby knikt waarna hij gelijk met de politie belt, en dan gaat alles ineens heel snel. Bobby springt voor Bill waarna hij op z'n knieën zakt. "Pap!" Roep ik en ik hurk bij hem neer terwijl die gasten wegrennen. "Pap!" Roep ik nog eens, maar ik weet dat hij recht in z'n hart is geraakt.

"Ik bel een ambulance," zegt Bill gelijk.

"Dat heeft geen nut meer," zeg ik zachtjes. Dit was niet het plan, heb ik mijn vader eindelijk gevonden, verlies ik hem al veel te snel weer.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh nee!!
  Om Bill te redden!
  Arme Tom!!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, Tom z'n pa heeft letterlijk z'n leven gegeven zodat Tom z'n grote liefde niet zo verliezen (en de kinderen hun vader):(

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen