Bill POV.

Vandaag is de dag dat de tour begint. "Ik kan het haast niet geloven dat die filmpjes dit effect hebben gehad. Trey zal zichzelf wel opvreten als hij ziet wat jij nu aan het bereiken bent," zegt Lydia en ik lach even.

"Hij zit z'n nagels te bijten omdat hij bang is dat de waarheid over Michiel uitkomt, ja," zeg ik.

"Dat ook ja," zegt Lydia en ik schud even met mijn hoofd. "Heb je alles?" Vraagt ze en ik knik. "Je weet dat ik ook best op Michiel had willen passen he," zegt Lydia.

"En jij denkt dat ik zo lang zonder mijn zoon kan?" Vraag ik en Lydia lacht.

"Nee, dat had ik ook niet verwacht. Daarvoor hou je te veel van hem," zegt Lydia en ik knik waarna ik Michiel uit z'n bedje pak en hij kijkt mij met slaperige oogjes aan.

"Sorry lieverd, maar we moeten gaan," zeg ik, gelukkig weet ik dat hij in de auto altijd in slaap valt, dus dat moet dan ook lukken in een rijdende bus.

"Dan ga ik maar naar mijn huis, maar ik stalk je socials, ja?" Vraagt ze en ik lach even waarna ik knik en zodra Lydia vertrokken is ga ik naar buiten waar Tom net de bus uitstapt.

"Welke spullen kan ik de bus in dragen?" Vraagt Tom.

"Eigenlijk alles wat in de hal staat, op de grond bedoel ik dan," zeg ik en Tom knikt waarna hij alles in de bus legt om daarna voor mij te gaan staan. "Dit is dus Michiel," zeg ik tegen Tom en hij knikt even.

"Sorry dat ik niet eerder langs ben gekomen zodat ik geen vreemde voor hem zou zijn," zegt Tom.

"Het is geen probleem, hij went vanzelf aan je," zeg ik en Tom knikt waarna we de bus in stappen. "Lieverd, ga eens bij Tom op schoot," zeg ik en ik zet hem bij Tom neer, maar Michiel wilt gelijk weer bij Tom van schoot af.

"Deze middag brengen we gewoon met z'n drietjes door, zodra we op bestemming zijn. Dan heeft Michiel de tijd om te wennen aan mij voordat ik morgenavond drie kwartier alleen met hem zit," zegt Tom.

"De kans is groot dat hij dan de hele tijd slaapt hoor," zeg ik.

"Zou jij lekker slapen in een kamer met iemand die je niet kent?" Vraagt Tom.

"Nee, dat dan weer niet," zeg ik en ik kijk even naar Michiel waarna ik hem maar weer op mijn schoot zet. Ik ben benieuwd wat de komende weken gaan brengen, naast de optredens.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Spannende tijd!!
    Ben benieuwd!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen