Tom POV.

Wanneer Bill het eten klaar heeft loop ik de tuin in. "Chloé, liefje, kom je eten?" Vraag ik en Chloé kijkt op waarna ze naar mij toe komt en ik glimlach even. Chloé is echt een schatje. Ik neem haar dan mee naar de kraan en laat haar d'r handjes wassen en was ook die van mijzelf waarna ik aan tafel ga.

Ik help Chloé even met snijden zodat ze daarna op d'r eigen manier d'r eten kan opeten.Die avond legt Bill z'n armen om mij heen en ik lach even. "Ik vind het zo leuk om jou met Chloé te zien," zegt Bill.

"Dat zeg je al meer dan drie jaar schat," zeg ik en Bill lacht even.

"Omdat het de waarheid is. Alleen nu is het anders, ik denk, ik denk dat ik nog een kindje wil," zegt Bill en hij kijkt mij nerveus aan.

"Dat kan geregeld worden," zeg ik en Bill glimlacht naar me. "Maar je moet nog altijd eerlijk blijven tijdens een poging, ja? Het niet alleen laten gebeuren omdat je die wens hebt," zeg ik en Bill knikt en even later gaan we naar boven en Bill komt naakt voor mij staan.

"Ik dacht, ik maak het makkelijk," zegt hij onzeker en ik knik even.

"Het is okay schat," zeg ik en ik kus hem waarna ik mijn eigen boxer ook naar beneden laat vallen. Ik duw Bill voorzichtig op bed en Bill kijkt mij aan. "En?" Vraag ik.

"Ik voel de paniek nog niet," zegt Bill en ik knik en even later ga ik voorzichtig in hem, maar na twee stoten stopt Bill mij. "S.Sorry," zegt hij en ik laat mij langzaam uit hem glijden.

"Het geeft niet schat, echt niet. Je bent al een grote stap verder nu," zeg ik en Bill knikt.

"Wanneer de week voorbij is lukt het mij, dat beloof ik je," zegt Bill en ik knik even waarna Bill zich dicht tegen mij aanlegt. Ik hoop dat Bill en ik nooit meer zo'n ruzie gaan hebben zoals drie jaar geleden. Zoals we nu zijn is een stuk beter.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jullie zijn ouder en wijze
    Bill geeft zijn grens tenminste aan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen