Bill POV.

Ik pak uiteindelijk Storm op. "Ik ben zo trots op jou lieverd," zeg ik en Storm lacht naar mij. "Volgens mij ben jij al slim genoeg om mij een beetje te begrijpen he," zeg ik en Storm knikt en ik hou ervan hoe goed hij zich ontwikkelt.

Ik geef Storm daarna aan Tom en hij drukt een kus op z'n wang. Ik weet hoe gek Tom ook op Storm is. Hij is net zo goed zijn zoon, net als Britney net zo goed zijn dochter is. Hetzelfde geldt voor Kate en Lieke, dat zij net zo goed mijn dochters zijn. Met Arthur ligt het allemaal ingewikkelder, maar ik wil best zeggen dat Arthur ook net mijn zoon is. Ik heb er die pijn tegenwoordig voor over, dus dat zegt ook wel wat, toch?

Tom zet Storm dan op de grond en gelijk kruipt hij naar de tafel en helpt zichzelf weer overeind waarna hij vrolijk op de tafel staat. "Hij vindt dit leuk," zegt Arthur en ik glimlach even.

"Dat merk ik inderdaad," zeg ik en ik ga met mijn hand door Arthur z'n haren. Ik ben blij dat het voor hem niet brandt, want dat zou het wat ingewikkelder maken, want een kind wil je die pijn niet aandoen. Ik zou het niet willen, want ik weet hoe pijnlijk het is.

"Kom eens Storm, voordat je valt," zegt Tom wanneer Storm nog wat wilder wordt en Tom tilt hem op en houdt drukt een kus op het wangetje van de kleine man. "Morgen mag je verder spelen, en jij ook Arthur," zeg ik en Arthur knikt en Storm gaat met z'n hand in Tom z'n haren.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Go storm
  Go bill
  Ze maken beide vooruitgang
  Moet Bill Arthur niet meer accepteren om hem aan te kunnen raken?

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Wie weet. De tijd zal het leren:)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen