Bill POV.

"Kom je samen met Michiel naar mijn hotelkamer? Ik zou aanbieden om wat te gaan doen in de stad hier, maar ik wil Michiel niet bang maken wanneer er fans rond ons komen staan ofzo," legt Tom uit en ik knik even. Dat is het verschil tussen Tom en Trey. Trey deed het omdat ik geheim moest blijven, Tom doet dit voor Michiel, wat ik echt lief van hem vindt.

Nadat mijn spullen die ik in de kamer nodig heb op mijn eigen kamer liggen loop ik met Michiel naar de kamer van Tom en ik klop daar op de deur. Tom doet bijna gelijk de deur open waarna ik binnen stap. "Jouw kamer is wel groter, hmm," zeg ik.

"Ja, sorry, ik gunde jou ook een grotere kamer, maar het management geeft de supportact altijd een kleinere kamer, maar als je een grotere wilt, ik kan zelf geld bijleggen," zegt Tom.

"Nee, ben je mal, het is goed zo. Jij doet al genoeg voor mij," zeg ik.

"Okay, ik wou het zeker weten," zegt Tom en ik knik begrijpend waarna ik Michiel aan Tom geef.

"Papa, papa!" Huilt Michiel gelijk.

"Lieverd, Tom is heel lief, ja?" zeg ik en ik ga met mijn vinger over het wangetje van mijn zoon.

"Laat me raden, Michiel kent bijna niemand anders naast jou?" Vraagt Tom.

"Mij en een paar vrienden. Ik ben gewoon bang dat Trey kwaad wordt als ik te veel met Michiel te koop loop. Dat ik dit nu doe is ook buiten de comfortzone," zeg ik.

"Dus Trey is de vader? Toch niet DE Trey?" Vraagt Tom en mijn ogen worden groot. Nu pas besef ik dat ik zijn naam heb verraden. Ik haat het dat Tom mij zo makkelijk laat praten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Magisch verbinding tussen jullie Hihi
    Tom is heen arrogante ster
    Te schattig

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen