Tom POV.

Vandaag doen Bill en ik onze zesde poging deze week. "Doe maar," zegt Bill zachtjes en ik knik even waarna ik bij Bill naar binnen ga en begin te bewegen.

"Fuck, Bill!" Kreun ik luid en ik blijf bewegen totdat ik in Bill klaarkom. Ik kijk Bill aan en als ik zie dat er een traan over z'n wang loopt veeg ik die weg. "Ik heb je toch geen pijn gedaan?" Vraag ik bezorgd.

"Nee, dat is het niet," zegt Bill zachtjes.

"Wat is het dan? Je had mij ook nu weer mogen stoppen, dat weet je. Ik wou niks doen wat jij nog niet wou," zeg ik.

"Het is gewoon dubbel," zegt Bill zachtjes.

"Wat dan schat?" Vraag ik en ik leg mij naast hem, maar blijf wel dicht tegen hem aan liggen.

"Ik ben opgelucht dat ik eindelijk een keer geen halve paniekreactie kreeg, maar ik ben bang dat ik door die gast nooit van seks ga kunnen genieten," zegt Bill zachtjes.

"Misschien heeft dat wat extra tijd nodig? Ik weet zeker dat er een dag komt waarop alles lukt, ook het genieten," zeg ik.

"Het was in ieder geval mijn eerste echte keer uit liefde," zegt Bill en ik knik even en zodra de kamerdeur opengaat leg ik het dekbed snel goed over ons heen. "Liefje, wat is er?" Vraagt Bill.

"Stomme droom," zegt ze verdrietig en wanneer het mij gelukt is om stiekem mijn boxer aan te trekken stap ik uit bed en til ik haar op.

"Waar ging die droom over?" Vraag ik en ik ga samen met haar op het bed zitten.

"Niemand mij lief vinden," zegt ze zachtjes.

"Dat was maar een droom, hmm? Papa Bill en ik zijn gek op je en dat meisje wat hier laatst speelde vond jou ook lief, toch?" Vraag ik en Chloé knikt. "En dan zijn er nog je opa's. Er zijn heel veel mensen die jou lief vinden," zeg ik en als het bed schoner was geweest had ik haar bij ons laten slapen. "Kom, ik breng je weer naar bed," zeg ik en ik knipoog even naar Bill waarna ik met Chloé mee loop en haar in d'r eigen bedje laat liggen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Chloe voelt het aan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen