Tom POV.

Ik loop naar het wiegje en kijk in het wiegje en zie tot mijn grote schrik dat er gewoon een spijker in d'r wiegje ligt. Het wordt alleen maar erger en erger en de gevaren voor Cindy die ik zie worden steeds groter. Ik til Cindy dan voorzichtig uit d'r wiegje waarna ik naar Bianca kijk en ik zie nog net een rat van de ene kant naar de andere kant van de kamer rennen. "Hoe heb je dit huis in Godsnaam zo gekregen!? Hoe kun je een baby hier laten wonen! Je bent echt niet goed bij je verstand he!" Roep ik naar Bianca waardoor Cindy begint te huilen, maar ik houd haar liefdevol tegen mij aan.

"Ik heb niet om een kind gevraagd! Ik zei dat ik aan de pil was omdat ik bang was dat je mij niet zou willen als we een condoom moesten gebruiken!" Roept ze uit en ik schud even met mijn hoofd. Heb ik haar die indruk echt gegeven? Ik kan mij dat haast niet voorstellen. Het is wel zo dat ik nooit echt verliefd op haar ben geweest, dus misschien verwarde dat alles voor haar.

"Wat wil je dan met Cindy?" Vraag ik en Bianca bijt in d'r lip.

"Neem haar mee. Ik moet eerst van mijzelf leren houden om van haar te kunnen houden," zegt ze.

"Je weet dat er therapieën zijn die jou daarbij kunnen helpen? Bespreek het met je ouders. Deze plek is een rotzooi en het is niet alleen slecht voor Cindy d'r gezondheid, maar ook voor die van jou," zeg ik en Bianca knikt langzaam. "Heb je ergens een kinderwagen?" Vraag ik en ze schudt d'r hoofd en wanneer ik naar de spulletjes kijk die er wel liggen besluit ik dat het beter is als ze nieuwe spulletjes krijgt en met een zwaar hart loop ik de deur uit. Het eerste wat ik doe is Bill bellen om hem ergens buitenshuis te ontmoeten. Het is beter dat hij het hoort zonder onze ouders erbij.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Voor het eerste een slimme actie ban Tom!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, ja, hij kon ook niet meer anders nuxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha nee Cindy gaaf daar sterven bij Bianca van de slechte omgeving

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu klopt:(En Tom is gelukkig niet zo harteloos om dat te laten gebeuren.

   2 weken geleden
  • Luckey

   Nee gelukkig niet

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Nee, inderdaad:)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen