Twee dagen later.

Tom POV.

"Wil je mee naar Jennie?" Vraag ik.

"Ik mag mee?" Vraagt Bill verbaasd en ik knik even.

"Als je er aan toe bent dan toch. Ik kan mij voorstellen als je liever vandaag het huis nog niet uitkomt," zeg ik.

"Nee, ik wil heel graag mee naar Jennie. Je wilt niet weten hoe erg ik baalde omdat het van jou niet mocht," zegt Bill en ik knik even.

"En dat spijt me. Ik wist dat jij ook om haar gaf. Als ik toen al had geweten dat ik ook verliefd was op jou," zeg ik, maar Bill wuift het weg.

"Ik mag haar nu weer zien, daar gaat het om," zegt Bill en ik knik instemmend waarna ik Bill voorzichtig overeind help.

Wanneer we in het ziekenhuis zijn slik ik even wanneer ik Clay bij Jennie zie weglopen en Bill verstijft helemaal. "Ik ben bij je, je bent dit keer niet alleen, goed?" zeg ik en Bill knikt langzaam en wanneer Clay langsloopt werp ik hem een dreigende blik toe zodat hij weet dat hij het niet moet wagen om wat te zeggen tegen mij en al helemaal niet tegen Bill. "Kom, we gaan naar binnen," zeg ik en ik neem Bill verder mee totdat we bij Jennie zijn.

"Ze is al iets gegroeid he," zegt Bill en ik knik even.

"De dokters zeggen dat ze het super doet. Ze zeggen dat er gevallen zijn die zo vroeg geboren zijn waarbij het elke dag weer de vraag is of het kindje de dag door komt, bij Jennie waren die zorgen na twee dagen al weg," zeg ik en Bill knikt.

"Jennie heeft dan ook jouw genen, jullie zijn allebei vechters," zegt Bill.

"Nou, zo voelde ik mij anders niet na mijn break-up met Clay," zeg ik.

"En dat is niet erg, op andere gebieden ben je namelijk wel een vechter, net zoals jouw dochter," zegt Bill en ik knik waarna ik weer naar Jennie kijk. Ik vind het echt jammer dat het nog wel even kan duren voordat ze eindelijk mee naar huis mag, maar haar gezondheid is het belangrijkst.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En je hebt compliment kregen die je in je zak mag steken

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen