Bill POV.

Wanneer we bij Tom z'n huis zijn aangekomen begeleid z'n moeder ons naar de kamer van de tweeling. "Wow, mam, je hebt er echt werk van gemaakt," zegt Tom.

"Zodra ik hoorde dat er een kans was dat hier binnenkort twee kindjes zouden komen ben ik gelijk aan de slag gegaan. Een kale kamer wou ik mijn kleinkinderen niet aandoen," zegt Tom z'n moeder.

"Mam, je bent geweldig," zegt Tom en hij geeft z'n moeder een knuffel.

"Hannah ligt links en Dafne ligt in het bedje rechts," zegt ze en Tom loopt naar het bedje van Hannah toe en pakt haar er uit.

"Jij bent ook al zo prachtig, net als je zusje," zegt Tom zachtjes.

"Ga maar naar jullie andere dochter," moedigt Tom z'n moeder mij aan en ik loop naar het bedje en pak haar er voorzichtig uit. "Ik ga de flesjes klaarmaken," zegt ze waarna ze wegloopt en zodra ik naar Dafne kijk voel ik toch tranen achter mijn ogen prikken en ik weet geen eens waarom.

Na even komt Tom z'n moeder terug met de flesjes. "Ik heb bewust twee stoelen hier in de kamer gezet waar jullie makkelijk kunnen zitten. Natuurlijk, zodra jij weer naar huis moet zal ik Tom wat meer helpen," zegt Tom z'n moeder en Tom en ik zetten ons allebei op een stoel zodat we onze meiden kunnen voeden. Tijdens het voeden kijk ik heel even naar Tom en ik glimlach voorzichtig. Ik wil hier nu ook niet te veel aan wennen, want er komt een moment dat ik echt weer naar huis moet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill krijgt al iets meer gevoelens!!
    Genieten nu het kan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen