Drie maanden later.

Bill POV.

Ik loop naar Tom toe en kijk hem met een glimlach aan. "Heb je nieuws?" Vraagt Tom nieuwsgierig en ik knik gelijk.

"Ik ben zwanger. Ons eigen kindje gaat er binnenkort komen," zeg ik en gelijk slaat Tom z'n armen om mij heen.

"Ook al is Chloé net zo goed onze dochter," zegt Tom en het voelt goed om dat te horen. Ik was heel even bang dat Tom er niet meer zo over zou denken met ons eigen kindje op komst, ook al had ik moeten weten dat Tom zo niet is. Hij houdt van Chloé. "Ik hou van je Bill en dit keer ben je niet alleen tijdens je zwangerschap," zegt Tom en ik knik.

"Papa, ik heb snee," zegt Chloé ineens en gelijk laat Tom mij los.

"Hoe kom je daaraan?" Vraagt Tom en hij hurkt voor Chloé neer, maar ze haalt alleen d'r schoudertjes op waarna Tom de snee gaat verzorgen.

Wanneer mijn telefoon gaat neem ik op. "U spreekt met Notaris Bonalski. Ik heb een erfenis beschikbaar voor uw dochter, Chloé," zegt de man. Wie zou mijn dochter een erfenis nalaten? Ik kan er niet op komen.

"Ehm, van wie?" Vraag ik daarom.

"Haar vader," zegt de notaris en ik slik even.

"Okay, zoals?" Vraag ik zachtjes.

"Geld voor haar studie en nog wat extra spaargeld dat ze later kan gebruiken zodra ze 18 is. Zullen we het binnenkort op kantoor verder bespreken?" Vraagt hij en ik kijk even naar Tom en Chloé. Normaal zou ik niks van die klootzak hebben aangenomen, maar het gaat om Chloé d'r toekomst. Deze erfenis kunnen we niet weigeren, want sparen voor één kind voor later was al een opgave, voor twee kinderen zou bijna onmogelijk worden. Het is de oplossing.

"We zullen er zijn."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dit word leuk
  In elk geval is die klootzak er niet meer Hihi

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat hij er niet meer is scheelt:P

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen