Tom POV.

Wanneer ik Bill het eettentje in zie lopen waar ik op hem wachtte sta ik op met Cindy in mijn armen en ik zie Bill met grote ogen naar mijn dochter kijken. "Kom zitten," zeg ik zachtjes, en gelukkig loopt Bill niet gelijk weg.

"Wie is dat?" Vraagt Bill.

"Dit is Cindy, mijn dochter," zeg ik zachtjes.

"We zijn bezig met onze toekomst, met binnenkort trouwen en nu dit?" Vraagt Bill.

"Ik weet dat het als een schrok komt. Dat was voor mij ook zo. Toen ik fakete met Bianca, toen is het gebeurt. Zij zei dat ze aan de pil was, maar dat was niet zo," zeg ik zachtjes en ik zie Bill z'n ogen samen knijpen.

"Dus terwijl je nog van mij hield dacht je dat het okay was om het met haar zonder condoom te doen, pil of geen pil, dat doe je gewoon niet!" Roept Bill uit en ik zie dat dit nieuws hem pijn doet.

"Het spijt me, ik was dom. Nu zou ik het natuurlijk niet meer doen," zeg ik. "Ze woonde bij Bianca, overal stof en er lag een spijker in haar bedje, een spijker Bill! En de ratten liepen door haar kamer," zeg ik en Bill bijt even in z'n lip.

"Als ze het goed had gehad bij Bianca had je het mij geen eens verteld, is het niet?" Vraagt Bill.

"Waarschijnlijk," beken ik en Bill schudt even met z'n hoofd.

"Toen je het zonder condoom met mij wou doen, die dag kwam je erachter, is het niet?" Vraagt Bill en ik knik. "Wou je echt op jouw leeftijd het risico lopen op een derde kind?" Vraagt Bill.

"Ik dacht niet na, okay? Je bent niet zwanger, toch?" Vraag ik.

"Dat kan ik nog niet weten," zegt Bill waarna hij opstaat. "Maar jij slaapt voorlopig met jouw dochter in jouw oude kamer," zegt Bill waarna hij wegloopt en ik slik even. Wat moet ik nu doen om het weer goed te maken?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill reactie vind ik nog best relax om zo te zeggen
    Ja Tom ga daar maar over na denkenxD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen