Bill POV.

"Ik denk dat ik mij toch laat onderzoeken, nu ik hier toch ben," zeg ik tegen Tom en hij knikt.

"Ik blijf nog even bij Jennie, als je dat niet erg vindt," zegt Tom.

"Dat is okay," zeg ik en ik streel kort met mijn hand over die van Tom waarna ik naar de juiste afdeling loop om mij te laten onderzoeken.

De dokter bekijkt mijn verwondingen, en dan voornamelijk die tussen mijn benen en aan mijn kont. "Het ziet er naar uit dat het wel herstelt. Ik zal ook een echo maken om inwendig wat meer te kunnen zien," zegt de dokter en ik knik even waarna hij de echo maakt. "Okay, het ziet er allemaal goed uit," zegt hij en ik knik opgelucht. "Ik zou wel een morning after pil halen, als je niet zwanger wilt worden," zegt de dokter en ik kijk hem verward aan.

"Sorry, maar ik kan niet zwanger worden. Wat u ook gezien heeft, ik denk niet dat alles werkt zoals het bij mijn Tomi wel goed werkt," zeg ik, want anders had ik al zwanger moeten zijn en dat is nooit gebeurt. Ik loop dan terug naar Tom en leg mijn arm om hem heen.

"Hoe ging het?" Vraagt Tom.

"Alles ziet er nog goed uit," zeg ik en Tom knikt waarna we naar huis vertrekken.Wanneer we thuis zijn zie ik een brief op de grond liggen, dus ik pak hem op. "Hmm, voor jou, vanuit Amerika," zeg ik en ik geef de brief aan Tom. Het kan niet van Clay zijn, want die wandelt door Duitsland, dus ik ben benieuwd van wie die brief dan is, of wat er ook in de enveloppe zit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill neem gewoon voor de zekerheid zo pil in!
    Wat is die brief?!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen