Bill POV.

Inmiddels zijn Tom z'n ouders en mijn vader er ook. Jean en Jérôme worden super erg verwent. Ze zullen zich dat later niet meer herinneren, maar Tom en ik zullen de eerste verjaardag van onze zoons nooit vergeten. Daar kun je van op aan.

"Papa?" Vraagt Shane ineens en ik hurk voor hem neer.

"Wat is er lieverds?" Vraag ik.

"Waarom wel twee opa's, maar niet oma's?" Vraagt Shane en ik slik even. Nu hij steeds meer over dingen begint na te denken komen de vragen vanzelf.

"Omdat je maar twee opa's en één oma hebt," zeg ik, want ik reken Amanda d'r ouders en de ouders van die vriend van haar niet mee. Het is moeilijk om mijn moeder niet z'n oma te noemen, maar als mijn moeder de kinderen al zou accepteren, zou ze Shane sowieso niet accepteren, omdat hij niet mijn genen heeft.

"Oh, okay," zegt Shane en ik druk een kusje op z'n wang. Later komt wel de verdere uitleg. "Maar ik zag oma ooit," zegt hij.

"Dat kan, maar ze zal hier nooit meer komen. De opa en opa en oma die hier zijn, zijn goed voor jullie," zeg ik en Shane knikt waarna ik hem een knuffel geef. Ik hoef mijn moeder nooit meer te zien en ik heb het gevoel dat ze zich aan het verbod houdt. Iedereen is gelukkig zoals het nu is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat doet die moeder even lekker handig 🤣

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen