Bill POV.

"Zusje, moest je het gesprek tussen Ron en z'n vader nu verpesten?" Neem ik grappend op, maar wanneer ik haar hoor snikken stop ik gelijk. "Shanti, wat is er?" Vraag ik bezorgd.

"Erik heeft het uitgemaakt," snikt Shanti. Erik is sinds anderhalf jaar haar vriendje. Haar eerste liefde, ondanks dat ze niet superjong meer is, maar in haar tienerjaren heeft ze geen vriendje gehad.

"Ach lieverd, hij is jouw tranen dan niet waard. Wie maakt het nu uit met zo'n geweldige meid als jou?" Vraag ik en ik weet dat ze normaal dingen voor Tom plant en nauw contact houdt tijdens de tour. "Zal ik jouw taken naar Tom toe dan maar overnemen?" Vraag ik.

"Zou je dat willen doen? Mijn hoofd staat er niet naar, sorry, of is dat te lastig met jouw zwangerschap?" Vraagt Shanti.

"Ik kan het aan, echt waar. Kom anders zo hier, dan kan ik jou even in mijn armen nemen," zeg ik en dan kan ze mij gelijk de informatie geven die ik nodig heb.

"Ik kom er gelijk aan. Dankje broer," zegt ze en ik glimlach even.

"Ik hou van je zusje," zeg ik.

"Ik hou ook van jou," zegt ze waarna ze ophangt en ik bel Tom terug zodat Ron nog even met z'n vader kan praten terwijl ik zelf wacht tot Shanti voor de deur staat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Toch zielig
    Als Bill het maar ook echt trekt

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen