Foto bij Hoofdstuk 1

Zo heb je ook een beeld van James
Moon P.O.V

Ik werd wakker van de fluitende vogels. En stond gelijk op. 'Tijd voor ontbijt' dacht ik. Ik eet gewoon een broodje met kaas en wat water. Ik zucht ik verveel me echt. Ik was net verhuisd en had al mijn vrienden moeten achterlaten (niet dat ik er veel had). Ik voel me eenzaam. Ik schrik op, er word op de deur geklopt. 'Vreemd ik verwacht niemand' mompelde ik. Ik maak de deur open en zie James! Ik veer meteen op.

James P.O.V
Ik schrik, ik heb haar nog nooit zo blij gezien. Maar ja ik ben ook blij om haar te zien. 'Wat doe je hier' vraagt Moon. 'Ik zit hier op school en ik dacht dat ik voor school wel langs kon komen' antwoorden ik. Ik zie Moon zuchten. Ik weet dat ze ook graag naar school wil, maar daar mee plagen kan ze wel. ' op welke school zit je' vraagt ze. ' ik zit op raimon junior high' zeg ik. 'Oké ik moet nu gaan tot na school' zeg ik '. 'Doei' antwoord ze. En ik loop naar school. Ik ben nogal vroeg dus ik ga maar wat muziek luisteren. Ik zet mijn koptelefoon op, zet een muziekje aan en ga op een bankje zitten. Opeens zie ik een hele drukke jonge. Maar ook echt heel druk. Ik zucht en loop naar het lokaal.

Reacties (3)

 • Samanthablaze

  Opeens zie ik een hele drukke jonge. Maar ook echt heel druk.

  Ah, meneer Evans! Tenminste, dat moet haast welxD
  Maar ik sluit me aan bij de tip van Megaeraaa, en als ik daar iets aan toe mag voegen: probeer niet te vaak van perspectief te wisselen. Het kost wat tijd om aan iemands perspectief gewend te raken, dus voor een lezer is het vaak prettiger als het persectief niet wisselt binnen een hoofdstuk (en dus dat het hele hoofdstuk vanuit dezelfde persoon is beschreven). Hopelijk kan je daar iets mee!

  2 weken geleden
  • Duendes

   Pff zo druk is Mark niet - gewoon gezellig:Y)

   2 weken geleden
  • Samanthablaze

   Dat zeg je alleen maar omdat je weet hoeveel je op hem lijkt

   2 weken geleden
 • Duendes

  Oeehh een nieuwe Inazuma verhaal NICE ik ben benieuwd waar het verhaal heen gaat hoe ze elkaar kennen

  2 weken geleden
 • Megaeraaa

  Ik ben best wel benieuwd waar dit naar toe gaat, het lijkt me alvast een leuk verhaal!

  Even een kleine schrijftip: op het einde van iets tussen aanhalingstekens kan je best een komma zetten.
  bv: 'Wat doe je hier,' vraagt Moon.
  (Dit viel mij gewoon even op dus ik zeg het maar. Verder schrijf je echt goed!)

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen