Bill POV.

Ik ben in deze eerste week hier al vijf keer gewaarschuwd voor Tom. Dat ik mij niet moet laten gebruiken. Ik ben dan ook niet zo als al die fanboys en girls hier op school die zichzelf zonder moeite aan hem aanbieden.

Die zaterdag ga ik ergens wat drinken wanneer Tom toevallig binnen komt gelopen. "Hey schoonheid," zegt hij tegen mij en ik kijk hem even aan.

"Hey," zeg ik, niet wetend hoe ik nu moet reageren. Iedereen waarschuwt mij wel, maar één blik van Tom en ik kan sowieso niet meer nadenken.

"Doe nog maar een drankje voor deze schoonheid," zegt Tom en eigenlijk wil ik het drankje weigeren, maar ik drink hem uiteindelijk toch op.Een aantal drankjes later pakt Tom mijn hand vast en ik sta gelijk op. Hij neemt mij mee naar z'n kamer en duwt mij op het bed.

Wanneer we allebei naakt zijn bloos ik even, het is alweer een aantal maanden terug dat ik intiem met iemand ben geweest. "Ben je aan de pil?" Vraagt Tom en ik knik even, totaal vergeten dat ik met de pil ben gestopt nadat mijn vorige relatie uitging.

Tom gaat dan in mij en ik laat een luide kreun horen. "Voelt dit goed?" Vraagt Tom en ik knik waarna hij steeds sneller begint te bewegen en ik kan alleen maar genieten, tot we allebei zijn klaargekomen. Gelijk kruip ik tegen hem aan en sluit ik mijn ogen, maar dat was duidelijk niet de bedoeling.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat ging wel heel erg snelxD
    Dit krijgt nog een staartje

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen