Bill POV.

Vandaag gaan Tom en ik, samen met Chloé naar de notaris. Ik wou als gezin gaan omdat het om Chloé gaat. Alles omtrent Chloé gaat Tom ook aan. Wanneer we binnen lopen kijkt Chloé gelijk naar de piano. "Piano!" Roept ze en ze rent erheen en gaat er achter zitten waarna ze op de toetsen begint te slaan.

"Lieverd, niet doen," zeg ik en ik pak haar bij de piano weg waarna we de notaris een hand geven, om daarna op onze plek te gaan zitten.

"Dit is het precieze bedrag dat voor Chloé beschikbaar is gesteld door haar vader," zegt de notaris en ik kijk ernaar.

"Dat kan niet kloppen," zeg ik. Zoveel duizenden euro's kan hij toch niet hebben gehad?

"Het klopt wel. En die piano is ook voor Chloé. Hij hoopt dat zij z'n passie overneemt," zegt de notaris en ik kijk even naar Chloé die nog steeds d'r blik op de piano gericht houdt. Ze houdt van piano's en ik dacht er al over om haar uiteindelijk op les te doen. Dat ze nu een eigen piano krijgt is mooi meegenomen. "Daarnaast heeft hij op z'n sterfbed nog een brief aan jou geschreven," zegt de notaris en ik pak de brief aan. "Nu hoef je alleen nog maar een handtekening te zetten," zegt hij en ik kijk even naar Tom.

"We nemen het aan, toch?" Vraag ik en ik zie Tom knikken waarna ik de handtekening zet.Wanneer ik thuis ben pak ik de brief en zet mij op de bank.

Hallo Bill,

Ik besef dat ik je veel pijn heb gedaan, twee, tot misschien zelfs drie keer toe. Het spijt me. Ik wil dat je dat weet. Ik heb mij afzijdig gehouden wat betreft onze dochter. Ik heb het niet kunnen laten blijken omdat ik weet dat ze op een oneerlijke manier is verwekt. Ik hou wel van mijn dochter. Ik heb zelfs echt van jou gehouden, maar ben te ver gegaan toen ik merkte dat je mij niet zo leuk vond omdat ik te oud was. Jij was mijn ware, maar ik heb het verkloot door de man die ik ben geworden. Wanneer je dit leest ben ik al overleden, maar ik hoop dat ik alsnog iets goeds voor onze dochter kan doen. xx


Er lopen een paar tranen over mijn wangen waarna Tom naast mij komt zitten en z'n armen om mij heen legt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oké dat briefje is lief
  Maar hij blijft een klootzak

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, op z'n sterfbed besefte hij z'n zondenxDmaar dat hij een klootzak was is een feitxD

   3 weken geleden
  • Luckey

   Beetje laat met zijn zonde toe te geven

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Dat wel, maar hij heeft waarschijnlijk altijd wel geweten dat z'n zonde toegeven niets zou uitmaken,althans,niet in zijn voordeel. Voor Bill zou het wel belangrijk zijn geweest.

   3 weken geleden
  • Luckey

   Dat lees ik wel in nieuwe stukje Hihi

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, dat zeker:)

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen