Tom POV.

"Kom Cindy, we gaan naar huis," zeg ik tegen mijn jongste dochter en ik loop langzaam naar huis en open de deur.

"Wie is dat?" Bijt Bill z'n moeder mij gelijk toe.

"Mijn dochter," zeg ik zachtjes.

"Dus daarom kwam mijn zoon huilend thuis!" Roept ze woedend uit en ik kan wel begrijpen dat ze het opneemt voor haar zoon.

"Het spijt me, ik had dit ook niet gepland," zeg ik en ik loop langs haar heen en loop gelijk met Cindy naar mijn oude kamer. Mijn vader komt mijn kamer dan in gelopen.

"Zal ik wat spullen voor haar halen? Dan leg je mij daarna alles maar uit," zegt mijn vader en ik knik langzaam en zodra mijn vader de kamer weer uitloopt vallen de tranen. Ik weet dat ik mij eigenlijk niet zo mag voelen, het is mijn eigen schuld. Bill had gelijk. Ik had gewoon een condoom moeten gebruiken of ze zei aan de pil te zijn of niet. Ik hield op dat moment nog van Bill en zonder condoom moet je eigenlijk pas doen wanneer je serieus met iemand bent.

"Sorry Cindy, ik moet jou niet opzadelen met mijn emoties," zeg ik zachtjes en ik kijk even naar mijn dochter. Ik veeg dan snel mijn tranen weg waarna ik met Cindy naar Tess toe loop. "Dit is jouw oudere zus," zeg ik tegen Cindy en ik leg haar voorzichtig naast d'r zus terwijl ik er bij blijf zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw de meiden samen
    Arme Tom
    Is gewoon stomme situatie

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen