Muziek. een klop aan de deur een nieuw begin.
Ik neem je mee in dit spannende (bijna)waargebeurd verhaal over liefde en muziek

De riante man hoorde het geklop en stopte met spelen.
Hij deed open. Toby wist niet wat hij nu moest doen aangezien het postuur van deze man buitengewoon intimiderend was. Iets wat hij niet had verwacht van iemand die zulke zachte muziek wist te maken.

Wat moet je! zei de riante man die nors naar de rare verschijning voor zijn deur keek. ik ik hoorde u spelen en wou graag een verzoek doen als dat mag. Is dat een verzoek om wat te spelen of om het gebruiken van mijn bad want zo te zien heb jij in lange tijd geen schoon water gezien. Toby schaamde zich. Ik uhm heb geen huis zei hij. de riante man zijn gezicht werd meteen minder nors. "kom maar even binnen dan hebben we het erover" zei hij.

Toby ging naar binnen en vroeg om zijn naam. Sebastiaan Bach maar iedereen noemt mij Bachje of Bachie. Is goed Sebastiaan zei Toby. hij vond de naam bachie maar niks. het is een grote man verklein woorden passen niet bij zo iemand. "Speel jezelf!" vroeg Bach aan hem. Ik fluit wel eens op en blaadje maar erg goed ben ik er niet in. "Ik snap het laten we dan maar bij het begin beginnen". Die bruine jas kan je die niet uittrekken vroeg bach. Nee dat gaat niet dat is mijn vacht. Wtf? zei bach dat is echt tering ranzig ga mijn huis uit jong ranzig beest hij spuugde op toby en trapte hem het huis uit.

Toby hoorde nergens thuis dat wist hij vandaar dat hij dakloos was er is geen plek op aarde voor een mutant zoals ik. het enige gezelschap ben ik zelf. en ik ben er zelf eigenlijk ook wel klaar mee...

Bach moest even bijkomen van wat hij allemaal had meegemaakt hij vroeg aan zijn vrouw om nog een varken te slachten. hij had honger en daar was maar een medicijn voor: eten!
Tijdens zijn maal dacht hij nog eens aan dat smerige ventje Toby en hoe zwaar zijn leven wel niet moest zijn. misschien kan ik toch nog wat voor hem betekenen. ook al is dat dan maar in de vorm van een hondenhok.

Reacties (1)

 • WarCriminal

  Dit verhaal is zo ontiegelijk slecht en smerig. Ondanks dat ik het hele hoofdstuk heb gelezen kon ik het nog bijna niet meer uithouden waardoor ik zo hard op mijn tanden moest bijten dat ik de gehele onderlaag van mijn kiezen heb versleten. Nu moet ik morgen naar de kaak chirurg om ze geheel te laten verwijderen, vuile rat!

  1 week geleden
  • Darksorrow

   Wat leuk dat je het hele hoofdstuk hebt gelezen! tips zijn altijd welkom.

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen