Tom POV.

Het is inmiddels al een week voor de eindexamens en ik zie dat Bill nu toch wat begint te stressen. "Hey, het komt goed," zeg ik tegen hem, want ik weet hoeveel hij zich ervoor heeft ingezet.

"Maar wat als ik net faal wanneer het nodig is om dat juist niet te doen?" Vraagt Bill onzeker.

"Hey, het komt goed, ja? Denk niet aan de slechte uitkomsten, maar denk aan wat je kan en dat is veel," zeg ik en Bill knikt waarna ik een paar oefenexamens voor hem uitprint. "Probeer dit maar," zeg ik.

"Moet jij niet ook oefenexamens maken?" Vraagt Bill.

"Ja, ik ga ze vanavond doen. Het is niet handig ze tegelijkertijd te doen vanwege Masha en zij mag niet afleiden. Dus nu is het mijn taak om voor haar te zorgen totdat hij klaar bent," zeg ik en Bill knikt even. Natuurlijk had ik mijn ouders kunnen vragen, maar ik ben nog steeds aan het bewijzen dat ik een goede vader voor haar kan zijn en ook dat ik goed met Bill z'n broertjes kan zijn, want die jochie's zijn ook echt schatjes.Na een paar uur ga ik weer bij Bill kijk. "En, hoe zijn ze gegaan?" Vraag ik.

"Het is lastig om zoveel verschillende vakken achter elkaar te maken, maar ik had deze zekerheid nodig. Het zijn allemaal goede cijfers, dus Tom, dank je voor het teruggeven van mijn vertrouwen," zegt Bill.

"Natuurlijk, over anderhalve maand, wanneer we de uitslag ongeveer hebben gaan we het samen vieren, ja?" Stel ik voor.

"En ik weet al precies hoe," zegt Bill en ook al weet ik niet waar hij het over heeft, ik besluit er voor nu nog niet naar te vragen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill daar mee moet je nog even wachtenxD
    Eerst school en opleiding halen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen