Bill POV.

"Schat, wat staat er in dat briefje waardoor jij nu zo overstuur bent?" Vraagt Tom en ik geef het briefje aan Tom. Ik heb geen geheimen voor hem, dus hij moet het ook gewoon lezen. "Oh, wow," brengt Tom uit waarna hij mijn tranen voorzichtig wegveegt.

"De reden dat ik hem niet leuk vond toen ik hem zag was omdat ik dacht met z'n zoon te hebben afgesproken. Als hij vanaf het begin eerlijk was geweest dan was ik waarschijnlijk wel gewoon op hem verliefd geworden. Mij gaat het niet om uiterlijk of leeftijd, het gaat om de klik en die was er online. Alleen hij loog over wie hij was, daarom wou ik weg. Zonder die leugens was Chloé die dag waarschijnlijk uit liefde verwekt in plaats van door verkrachting," zeg ik zachtjes.

"Als hij eerder met z'n excuses wat gekomen, had je mij dan verlaten?" Vraagt Tom ineens en nu pas besef ik hoe verkeerd het klonk in zijn oren wat ik net allemaal heb gezegd.

"Nee, natuurlijk niet. Tomi, hij had mij verkracht, denk je dat ik hem zelfs met excuses had kunnen vergeven? Nee, ik had het hier over voordat hij mij verkrachtte, alles daarna had nooit meer liefde kunnen worden. Ik hou nu van jou en alleen van jou en ik draag jouw kind. Sorry, ik had daar misschien gelijk duidelijk in moeten zijn," zeg ik.

"Maar helpt het wel? Dat hij z'n zonden nu heeft erkent?" Vraagt Tom.

"Ik denk het wel. Ik weet niet of ik nu wel gelijk kan genieten van de seks met jou, maar ik kan het achter mij laten, daarnaast voelt het goed dat hij blijkbaar echt van Chloé hield, maar ik weet nog steeds niet of ik Chloé over hem moet vertellen," zeg ik.

"Dat wijst de tijd zich wel uit, ja?" Zegt Tom en ik knik waarna ik mijn armen om Tom heen sla.

"Papa!" Roept Chloé die de kamer in komt gerend en ze klimt bij ons op de bank en ik lach even. Er is één ding waar ik de man dankbaar voor kan zijn en dat is Chloé en natuurlijk het geld en de piano die hij voor haar heeft nagelaten.

"Bill, er zit nog een briefje in," zegt Tom en hij geeft het briefje aan mij en ik zie dat dit briefje voor Chloé is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lezen!!!
    Wat schreef die naar haar!!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen