Een paar weken later.

Tom POV.

Al een paar weken praat Bill niet tegen mij. Ik weet dat hij waarschijnlijk sowieso niet weet wat hij verder moet zeggen. "Je wordt bedankt," zegt Bill boos en hij gooit een positieve zwangerschapstest voor mij op tafel waarna hij weer wegloopt.

"Bill, wacht!" Roep ik en ik snel achter hem aan en pak z'n hand vast. "Het spijt me," zeg ik.

"Spijt komt altijd te laat Tom," zegt Bill. "Als we willen dat mijn moeder nog moeilijker gaat doen dan hebben we dat nu voor elkaar," zegt Bill en ik bijt in mijn lip.

"Ik weet dat ik alles aan het verkloten ben, maar ik ben jong, mag ik foute keuzes maken?" Vraag ik.

"Natuurlijk mag dat, maar jouw foute keuzes hebben grote gevolgen," zegt Bill waarna hij weer verder loopt, maar ik volg hem naar z'n kamer.

"Kunnen we het alsjeblieft goedmaken? Jij bent echt mega belangrijk voor mij en de laatste weken heb ik mij gerealiseerd hoe kut mijn leven zonder jou eigenlijk is," zeg ik en Bill bijt in z'n lip.

"Ik wil nog altijd met je trouwen Tom, echt waar. De liefde is niet ineens verdwenen. Mijn hart klopt nog altijd voor jou, maar dan moet je mij kunnen beloven nooit meer van dit soort stomme fouten te maken en altijd eerlijk te zijn naar mij toe, want dat is het allerbelangrijkste als we willen dat jij en ik weer opnieuw gaan werken."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Luister naar je verloofde

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen