Tom POV.

Wanneer Tom weer terug is kijk ik hem aan. "Het spijt me echt Bill. Als ik het jou kon vertellen zonder jou ik gevaar te brengen had ik het natuurlijk gedaan. Al mijn beslissingen waren er om jou en onze zoon veilig te houden," zeg ik.

"Had het zoveel uitgemaakt als je het mij had verteld? Hadden Aad en ik dan echt meer gevaar gelopen?" Vraagt Bill.

"Jij had mij geen drugs laten verkopen, dus ja, dan hadden jullie meer gevaar gelopen. Alleen al het feit als ze er überhaupt achter zouden komen dat ik het jou had verteld," zeg ik en Bill zucht even.

"Okay, ik snap jouw beweegreden, maar dat maakt het niet goed. Het gaat hier om drugs!" Roept Bill en dat terwijl ik even dacht dat het mij gelukt was om Bill niet meer kwaad te laten zijn.

"En dat ligt nu achter ons, iedereen is opgepakt," zeg ik, althans, ik hoop dat ze niet iemand gemist hebben, want als dat zo is heb ik alsnog een groot probleem, maar daar denk ik liever niet aan.

"Dat hoop ik voor je," zegt Bill waarna hij mijn hand vastpakt. "Voortaan laat je dit soort dingen gelijk weten, ja?" Stelt Bill voor en ik knik, ook al zou ik waarschijnlijk weer precies hetzelfde doen. Ik wil Bill en Aad beschermen en als ik daarvoor iets voor Bill moet verzwijgen, dan doe ik dat. "Dat is dan opgelost," zegt Bill en ik zucht opgelucht.

"Wat dacht je van een etentje, om het goed te maken?" Vraag ik.

"En Aad dan?" Vraagt Bill.

"Tony, jouw baas kan misschien oppassen," zeg ik, want hij is de eerste optie die in mij opkomt en aangezien hij voor Bill meer dan alleen een baas is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ouders van Bill is misschien verstandige rxD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen