Tom POV.

De volgende dag wordt Shane dan op tijd opgehaald en ik druk een kus op z'n wang. "Tot vanavond he lieverd," zeg ik.

"Dag papa," zegt hij en hij knuffelt mij stevig en ik weet dat hij het verdient om morgen alsnog iets leuks als gezin te doen, want dan gaat hij de volgende keer ook makkelijk met z'n moeder mee.

Wanneer Shane dan is vertrokken zet ik mij naast Bill neer. "Hopelijk gaat het weer net zo goed als de vorige keer, althans, de vorige keer ging het redelijk, het kon beter, maar toch," zeg ik.

"Het komt wel goed. Je hebt hem weer het briefje met jouw nummer meegegeven, toch?" Vraagt Bill.

"Natuurlijk. Ik laat hem niet zonder vertrekken," zeg ik en Bill knikt tevreden.

"Papa, mag ik naar het speeltuintje?" Vraagt Kirsty.

"Natuurlijk lieverd. Kijk uit bij het oversteken en kom gelijk terug wanneer het begint te regenen," zeg ik en Kirsty knikt waarna ze vertrekt. Gelukkig is de weg hier sowieso vrij rustig en is het speeltuintje niet ver. Kirsty is als enige kind oud genoeg om daar zelf heen te gaan. Als Shane wilt moeten we altijd nog mee, maar ook dat hoeft niet per se lang meer te duren.In de middag gaat ineens mijn telefoon en ik neem op. "Papa," hoor ik Shane snikken aan de telefoon.

"Lieverd, wat is er gebeurt?" Vraag ik, maar Shane blijft snikken, waardoor hij moeilijk uit z'n woorden komt. "Ik kom je halen, goed?" Zeg ik, ondanks dat ik nog niet weet wat er is, misschien is het iets onschuldigs, maar ik wil het risico niet nemen, want Shane klinkt echt heel aangeslagen. Zo klinkt hij niet als hij alleen zijn zin niet heeft gekregen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh nee!!
    Wat is er met shane gebeurd?!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen