Tom POV.

Het is een aantal weken verder en ik ben blij dat we bescherming hebben van een agent die bevriend is met de wetenschappers. Mij geeft dat persoonlijk een veilig gevoel en hetzelfde geldt voor Bill. Bill die probeert wat meer rust te pakken nu hij weer zwanger is. Hij wilt niet al te veel risico nemen. Hij is bang dat er anders hetzelfde gebeurt als toen Storm veel te vroeg kwam, ook al was dat een andere situatie. Storm was niet van z'n ware en dat is dit kind, ons kind wel.

"Zijn er nog bedreigingen geweest?" Vraagt Bill voorzichtig.

"Nee, helemaal niks. Het kan de invloed van onze bescherming zijn, dat weet ik niet, maar voor nu is alles okay," stel ik Bill gerust en hij knikt even waarna hij z'n hand op z'n buik legt.

"Ons kindje is wat onrustig vandaag. Ik weet niet wat hij of zij heeft," zegt Bill zachtjes.

"Had je dat soort dagen niet ook bij je andere zwangerschappen?" Vraag ik.

"Jawel, maar, misschien komt het door de situatie waar we nu in zitten, dat, dat mij meer stress bezorgd," zegt Bill en ik knikt.

"Ik denk ook dat, dat het is. De baby in jouw buik voelt denk ik niet aan wat er echt gaande is en wat er gaat gebeuren," zeg ik, want geen van ons beide kan de toekomst voorspellen, dus die baby in zijn buik zal dat zeker niet kunnen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief !!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen