Tom POV.

Wanneer de oppas vertrokken is roep ik alle kinderen en check ik even bij Igor, maar hij ligt nog heerlijk te slapen, dus daar hoef ik mij geen zorgen meer om te maken. Nog niet althans, misschien over een half uur ofzo. Ik ga dan terug naar de eettafel en zie dat Bill de kinderen al aan tafel heeft gezet.

"Zo Tomi, we kunnen eten," zegt Bill en ik knik en ik pak voor iedereen het juiste uit de zak. Het is een voordeel dat ik wel weet wat alle kinderen lekker vinden, het kan veranderen, maar ik was te lui om te bellen.

"Ik hou van patat!" Roept Job en ik lach even.

"Daar ben ik blij om lieverd," zeg ik, ook al wist ik dat wel, anders had ik dit niet besloten. "Je moeder komt trouwens zaterdag even langs," zeg ik en Job knikt.

"Ken ik haar?" Vraagt Job.

"Van toen je heel klein was," zeg ik, maar ik denk niet dat hij zich haar herinnert. "Maar wij zijn erbij he lieverd, je bent niet alleen met haar," zeg ik en Job knikt en ik merk aan hem dat hij het accepteert.

Ik begin dan maar van mijn frieten te eten, voordat ze koud worden en mijn ervaring is dat, dat bij frieten nogal snel gebeurt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha de bekende koude friet alarm
    Dit word leuk

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen