Bill POV.

"Ik laat jullie nu wel weer alleen. De kinderen kunnen nog wel even bij mij blijven, geniet eerst maar van Frederika," zegt William en ik knik dankbaar waarna ik hem naar de deur loop.

"Bedankt voor je hulp. We hadden het nodig. Ik kon geen twee dingen gelijk," zeg ik en William knikt.

"Graag gedaan. Ik verwacht tenslotte ook jullie hulp als ik moet bevallen en de dokter er nog niet is," zegt William.

"En die hulp ga je krijgen," beloof ik hem en William knikt waarna hij vertrekt en ik draai mij terug naar Tom en zie hoe hij onze dochter vol liefde aankijkt, maar ik weet inmiddels ook wel dat Tom een geweldige papa is en dat zijn hart alleen klopt voor de kinderen en voor mij. Ik weet dat hij alles tijdens onze ruzie zou hebben opgegeven als we geen kinderen hadden gehad. Ik denk dat Tom er dan niet meer was geweest, hoe naar het ook is om daarover na te denken.

"Bill, wil jij Frederika ook even vasthouden?" Vraagt Tom en ik kijk gelijk op.

"Nee, houd jij haar nog maar even vast. Ik weet hoelang we hebben geprobeerd voordat jij weer zwanger werd en, ik wil gewoon dat jij voor nu optimaal kan genieten van wat wij met moeite hebben bereikt," zeg ik en Tom knikt even.

"Jij krijgt in de komende maanden nog twee kids," zegt Tom.

"Jij ook. De kinderen van William en mij maken jou dan misschien stiefvader, maar ook dat maakt jou opnieuw vader," zeg ik, want dat is hoe ik het zie. Wanneer deze oorlog voorbij is wil ik dan ook dat hij ook mijn andere twee meiden beter leert kennen.

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Ahw !!! Heel lief hoe ze samen doen

    2 weken geleden
  • Luckey

    Ahw !!! Heel lief hoe ze samen doen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen