Bill POV.

Ik wou dat ik Tom weer een goed gevoel kon geven, maar ik weet niet hoe. Hij is nu al dagen wat neerslachtig. Hij huilt niet meer, maar om hem zo neerslachtig te zien maakt het allemaal niet beter en dan is het vandaag ook nog eens Timothy z'n eerste dag op de middelbare school.

"Kom lieverd," zeg ik tegen onze oudste zoon en ik trek z'n kleren recht.

"Pahap, stop," zegt hij, maar ik schud mijn hoofd.

"Ik wil dat je een goede indruk maakt op jouw eerste dag," zeg ik, want mijn middelbare schooltijd was vreselijk en ik wil dat die van Timothy beter wordt. "Moet ik meefietsen?" Vraag ik.

"Nee, we hebben de route al vaak genoeg gefietst," zegt hij en ik knik. Ik vind het niet leuk om hem alleen te laten gaan, maar ik weet dat je op de middelbare school je kinderen nu eenmaal niet meer naar school brengt. Dat we op de basisschool hem nog wel brachten kwam door z'n jongere zusjes en broertje.

"Okay, doe je best he," zeg ik.

"Ik denk niet dat we vandaag al veel doen," zegt Timothy, maar toch kan ik niet vaak genoeg zeggen dat hij z'n best moet doen. "Komt papa Tom mij niet uitzwaaien?" Vraagt Timothy ineens.

"Sorry lieverd, papa Tom is nog steeds verdrietig vanwege z'n eigen vader," zeg ik en Timothy knikt waarna hij op de fiets vertrekt en ik loop terug naar binnen. "Schat, ik breng de andere kinderen wel naar school," zeg ik en ik druk een kus op Tom z'n wang waarna ik alleen de aller jongste thuis laat, om de kinderen die wel naar school moeten naar school te brengen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Spannende dag!!!
  Tom kom op
  Anders moet je met iemand gaan praten
  Je kinderen en vriend hebben je nodig

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen