Bill POV.

Ik open het briefje, zodat ik ook het briefje naar Chloé gericht kan lezen.

Lieve Chloé,

Je bent vandaag 18 geworden. Misschien weet je al dat ik je vader was, misschien hoor je het vandaag voor het eerst. Elk jaar op je verjaardag heb je een bericht van mij gehad. Waarschijnlijk wist je niet precies van wie maar las je ze wel altijd. Ik heb ze met zorg geschreven, al mijn laatste energie heb ik er in gestoken. Ik wou dat ik nog kon leven en je nu zou kunnen ontmoeten, maar dat gaat niet. Gelukkig heb je twee lieve ouders die er altijd voor je zullen zijn. Misschien weet je wat voor een grote fout ik heb gemaakt, misschien is dat voor jou verzwegen. Er is één ding dat je moet weten en dat is dat ik gek op je was. Je bent altijd in mijn gedachten geweest. Ik hoop dat je op bent gegroeid tot een mooie vrouw die je vanaf vandaag zult zijn. Ik waak vanuit de hemel over je.

x Je vader


Ik stop het briefje weer in de enveloppe. "Deze krijgt ze zodra ze 18 is," zeg ik, want ik denk dat het belangrijk is dat ze toch weet waar ze vandaan komt, zeker met dat dit zo'n lief briefje is. De wensen van een dode negeer je niet.

"Ik ben er okay mee," zegt Tom en ik glimlach even naar hem waarna ik een kus op z'n wang druk, om daarna weer naar Chloé te kijken.Een paar dagen later wordt de piano die Chloé geërft heeft geleverd en zodra hij op de juiste plek staat rent Chloé er gelijk heen. "Wel voorzichtig he lieverd," zeg ik en Chloé knikt waarna ze wat voorzichtiger over de toetsen gaat dan de eerste keer en ik weet nu bijna wel zeker dat ze echt dezelfde passie als haar biologische vader gaat krijgen. Chloé en de piano lijken nu al bijna één.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Maar kan nu wel maar kan weer veranderen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen