Bill POV.

Vandaag vertrekken we en de kinderen waren helemaal enthousiast toen we vertelden dat we met z'n allen zouden gaan. Ze zijn ook gek op hun oma, dus dat mijn moeder meegaat gaf de kinderen ook een goed humeur.

Wanneer we op bestemming zijn aangekomen pakt Tom mijn hand vast. "Waar ging jouw eerste huwelijksreis heen?" Vraag ik nieuwsgierig, want ik weet dat we daar met elkaar openlijk over kunnen praten.

"Aruba, die van jou?" Vraagt Tom.

"Parijs, misschien wat minder ver, maar net zo mooi," zeg ik en Tom knikt even waarna we het huis in lopen.

"Papa, mogen we onze kamers uitzoeken!?" Roept Mark uit en Tom en ik lachen even.

"Okay, maar geen ruzie maken en laat de kamers die geschrikt zijn voor Anita en Riley over," zegt Tom en Mark knikt waarna hij met Annie en Ben naar boven rent.

"Sorry als ze de grote kamers inpikken," zegt Tom tegen mij, maar ook tegen mijn moeder.

"Ach, dat is toch niet erg. Wij zijn daar toch niet overdag, zij hebben de kamers nodig om te spelen zodat wij niet over hun speelgoed hoeven te vallen," zegt mijn moeder en daar heeft ze wel een punt. We zien wel welke kamers er straks over zijn.

"Papaaaaaa," begint Anita te huilen.

"Kom maar lieverd," zeg ik en ik kijk even naar Tom.

"Ze is vast moet van de reis. Laten we haar eerst wat eten en drinken geven en daarna kijken in welke kamer zij het beste kan slapen, want ik denk dat ze dat nu wilt," zegt Tom en ik knik even waarna Tom op zoek gaat naar Anita d'r spullen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te leuk!!
    Ze zijn leuke ouders!
    Dat de kinderen mogen kiezen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen