Bill POV.

Wanneer de kinderen op school zijn loop ik naar Tom toe. "Schat," zeg ik en ik neem z'n hand in die van mij. "Je moet weer de oude worden. Je mag rouwen, maar de hele dag zo neerslachtig zijn, dat is niet goed," zeg ik en Tom kijkt mij even aan.

"Sorry, ik weet gewoon even niet meer hoe ik moet lachen," zegt Tom.

"Dat komt wel weer, maar Timothy is vandaag voor het eerst naar de middelbare school en je hebt hem geen eens succes gewenst," zeg ik.

"Dat, fuck, dat had ik moeten doen," zegt Tom en ik knik.

"Het is okay, ik snap dat jouw gedachten ergens anders zijn, maar dit is voor Timothy allemaal nieuw en het duurt nog wel vijf jaar voordat Samantha erheen gaat. Als alles goed gaat is Timothy dan zelfs al van de middelbare school af," zeg ik en Tom knikt.

"Ik weet het. De tijd gaat snel," zegt Tom en hij zucht even. "En nog een paar weken voordat onze twee jongsten ook naar de basisschool gaan," zegt Tom en ik knik. Ik ben blij dat we het voor nu weer over de kinderen hebben. Ik sla mijn armen dan om Tom heen en Tom begraaft z'n hoofd in mijn nek.

"Gewoon af en toe je armen om mij heen slaan is genoeg, okay? Ik zie dat je af en toe niet weet hoe je mij moet benaderen," zegt Tom en ik bijt in mijn lip. Het was niet de bedoeling dat Tom dat door zou hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Het komt allemaal goed!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen