Bill POV.

De volgende ochtend loop ik met Michiel naar Tom z'n kamer en klop op de deur, waar Tom open doet zonder shirt aan en ik kan het niet helpen dat ik zijn lichaam bekijk. "Tomi!" Roept Michiel en hij steekt z'n armpjes naar Tom uit en Tom pakt hem van mij over.

"Kom binnen," zegt Tom en ik loop naar binnen. "Ik had al zo'n vermoeden dat jullie hier zouden komen, dus, tada," zegt Tom en hij wijst naar het ontbijt.

"Hmm, dat ziet er lekker uit," zeg ik en Tom lacht even. "Ehm, Tom? Over gisterenavond, het spijt me. Ik had je niet zomaar moeten zoenen," zeg ik zachtjes.

"Het is okay, ik ben niet kwaad. Het is alleen, ik hou van Michiel, maar ik ben geen stiefvader materiaal, dus we kunnen het beter afhouden nu het nog niet te laat is," zegt Tom.

"Je hoeft niet gelijk z'n stiefvader te zijn als wij ooit zouden daten hoor. Omgaan zoals je nu met hem doet is goed genoeg," zeg ik.

"Dat weet ik, maar ik wil het liever nu gezegd hebben voordat er misverstanden ontstaan," zegt Tom en ik knik maar. Ik weet zelf toch niet waarom ik Tom gisteren zoende. Verliefdheid kan het niet zijn, dat zou te snel zijn en te snel verliefd worden zit niet in mijn aard. Ik kijk dan weer naar Tom, die Michiel helpt met eten. En die man zegt dat hij geen stiefvader materiaal is? Als je dit ziet zou je dat nooit geloven. Ik pak dan ook wat te eten, want we moeten zo natuurlijk weer door naar onze volgende locatie.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn tenminste eerlijk naar elkaar meteen
    En Tom kan dat echt wel zijn 🤣

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen