Een aantal weken later.

Tom POV.

Ik zit in mijn kamer wanneer Bill ineens met een grote glimlach op z'n gezicht binnen komt gelopen. "Wat maakt jou zo vrolijk?" Vraag ik.

"Ik ben zwanger Tomi," zegt Bill en even worden mijn ogen groot waarna ik hem gebaar bij mij op schoot te komen zitten, wat hij dan ook doet. Ik drukt mijn lippen op die van hem en zoen hem vol liefde.

"Bill, wat zou je er van vinden om te trouwen?" Vraag ik.

"Ik zou dat geweldig vinden," zegt Bill en ik glimlach en ondanks dat dit niet is hoe ik het gepland had zijn we sinds vandaag verloofd.Een maand later.

Ik lig samen met Bill in bed, mijn hand rust op z'n buik wanneer hij ineens pijnlijk kreunt. "Bill?" Vraag ik bezorgd.

"Kunnen we naar de dokter? Voor de zekerheid?" Vraagt Bill en ik knik waarna ik hem meeneem. Gelukkig is mijn moeder thuis om op Masha en de jongens te letten.

"Het spijt me, je hebt een miskraam gehad," zegt de verloskundige en ik bijt even op mijn lip waarna ik naar Bill kijk.

"We komen hier dit keer samen door heen," zeg ik, want ik ben niet van plan de verloving te verbreken.

"Ik slaap vannacht niet thuis," zegt Bill waarna hij wegloopt zonder nog om te kijken.


Een jaar later.

"Pap, mam, kan ik even met jullie spreken?" Vraag ik aan mijn ouders en ze knikken allebei en ik zucht even. "Ik had eerder naar jullie toe moeten komen met mijn pijn," zeg ik zachtjes.

"Vertel ons dan wat er is," zegt mijn moeder.

"Jullie hebben vast wel gemerkt dat Bill al een jaar, of helemaal niet thuis komt, of heel laat," zeg ik zachtjes en ik zie mijn ouders knikken. "Bill en ik zijn verloofd, vandaag precies een jaar en een maand geleden, maar, ik weet wat hij in de nacht doet en het doet pijn, want ik mag hem al een jaar niet meer aanraken," zeg ik zachtjes. "En dat is niet alles, sinds een aantal weken is hij zelfs weer terug in de logeerkamer gaan slapen," zeg ik zachtjes.

"Ik ga met hem praten," zegt mijn moeder en ik knik dankbaar waarna ik naar boven ga. Ik had gelijk mijn hart moeten luchten, niet een jaar wachten.

Bill POV.

"Bill, kunnen we praten?" Vraagt Tom z'n moeder en ik knik even. "Wat je ook uitspookt, je weet dat je mijn zoon daar pijn mee doet? Als dat zo doorgaat kun je hier niet meer blijven," zegt ze en ik slik even.

"Ik zal met Tom gaan praten," zeg ik zachtjes. Een gesprek die ik al een paar maanden met hem wil voeren, maar ik dacht dat hij mij inmiddels wel zou haten. Ik loop daarna voorzichtig Tom z'n kamer in. "Het spijt me," zeg ik gelijk en Tom kijkt mij verbaasd aan.

"Éen gesprek met mijn ouders en je gaat overstag?" Vraagt Tom verbaasd.

"Ik wou mijn excuses al eerder aanbieden, maar ik wist niet hoe," zeg ik en ik zet mij naast Tom op het bed.

"Het deed pijn dat je mij niet meer wou," zegt Tom zachtjes. "Ik bedoel, we zijn nog steeds verloofd, denk ik," zegt Tom.

"Dat is wat ik wil," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van Tom en hij zoent mij terug, maar zodra hij mijn bolle buik voelt deinst hij naar achteren.

"Je bent zwanger," zegt Tom.

"Zes maanden," zeg ik zachtjes.

"Van wie?" Vraagt Tom.

"Iemand uit de club, hij en ik willen het kind samen opvoeden," zeg ik. "Maar ik ben niet verliefd op hem, ik hou van jou," zeg ik en dat is niet gelogen, ik weet gewoon niet hoe ik met verdriet moet omgaan, dat is mijn probleem.

"Je houdt van me? Serieus? Ik denk dat ik nu wel kan zeggen dat onze verloving van de baan is," zegt Tom waarna hij opstaat en naar de deur loopt.

"Tom! Wacht, het spijt me toch!" Roep ik, maar de deur valt met een luide klap dicht.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Lekker handig Bill!!
  Denk je na alles dat Tom je nog wilt zo?!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, Bill is heel stom geweest en dat een heel jaar lang:(

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hij valt gewoon in zijn oude patroon

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Dat klopt inderdaad.

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen