Anderhalf jaar later.

Bill POV.

"Papa, ik vies!" Roept Aad.

"Ach lieverd, gelukkig zijn het alleen je handjes maar," zeg ik en ik neem Aad mee naar de kraan zodat hij z'n handjes kan wassen.

"Schoon!" Roept hij en ik lach even.

"Ja, nu ben je weer schoon, maar je komt niet onder het bad uit vanavond," zeg ik streng en Aad kijkt mij zielig aan, maar zegt nog niks.

"Schat, ik ga even boodschappen doen, ik zie je zo weer," zegt Tom en ik knik even waarna Tom ook voor Aad neerhurkt. "Papa houdt van jou," zegt Tom en hij drukt een kus op Aad z'n wangetje waarna Tom vertrekt en ik leun even tegen het aanrecht aan omdat ik mij in ene wel heel misselijk voel worden. Wanneer het weer beter gaat pak ik Aad z'n handje en neem hem mee naar z'n speelgoed.


Tom POV.

Wanneer ik onderweg terug naar huis ben word ik ineens ingesloten door een groep mannen, waar ik er twee van herken. "Hebben jullie echt zoveel mannen nodig om mij aan te kunnen?" Vraag ik, want het is altijd het beste te doen alsof je niet bang bent. Als je bang bent vinden ze het ook nog eens echt leuk. Ineens word ik door ze meegetrokken, maar juist omdat ze met zoveel zijn is er voor mij geen mogelijkheid om los te komen.

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh God!!
    Bill is zwanger en Tom ontvoerd?!
    Snel verder jij!!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen