Tom POV.

Wanneer ik met Shane in mijn armen naar de deur loop gaat Amanda ervoor staan. "Kunnen we er niet nog even over praten?" Vraagt Amanda.

"Nee, jij laat onze zoon alleen met jouw vriend in de slaapkamer. Ik ken die vriend van jou geen eens en toch laat je onze zoon helemaal alleen met hem en belt hij mij overstuur op. Als mijn zoon mij overstuur opbelt dan haal ik hem op en dat is nu gebeurt," zeg ik en ik zeg dit alles zonder mijn stem te verheffen, want dat wil ik niet doen met Shane erbij. Ik duw haar voorzichtig iets aan de kant zodat ik er langs kan en zet Shane in de auto.Wanneer Shane en ik thuis zijn geef ik Bill een zoen waarna ik Shane met mij mee naar boven neem. "Wil je papa vertellen wat er precies gebeurt is?" Vraag ik en Shane schudt z'n hoofd en wanneer Bill de kamer in komt gelopen kijkt Shane hem angstig aan. "Je weet toch dat Bill je niets doet?" Vraag ik en Shane knikt, maar de angst verdwijnt niet uit zijn gezicht.

"Ik laat jullie wel even alleen," zegt Bill en ik knik even.

"Zal ik je pyjama aandoen?" Vraag ik dan en Shane knikt waarna ik z'n kleding uittrek en dan vallen mijn ogen op de blauwe plekken op z'n lichaam. Op z'n armpjes, z'n rug, z'n buik. Ik trek dan ook voorzichtig z'n broek naar beneden en ook op z'n benen zitten blauwe plekken. "Heeft de vriend van mama dit gedaan?" Vraag ik en Shane knikt. "Je hoeft daar nooit meer naar toe, okay?" zeg ik en ik zucht even. Ik voel mij zo stom dat ik hem überhaupt heb laten gaan.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dit zag niemand aan komen!
  Had shane nog zo goede band met Bill
  Heeft die vriend zijn. Vertrouwen gebroken!
  Grrr

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen