Tom POV.

Wanneer de bel gaat snel ik naar de deur en doe hem open. "Hoi Isabel," zeg ik vriendelijk. Isabel is een mooie vrouw, misschien wat jong. Ze is waarschijnlijk ook jong geweest toen ze een kind kreeg, net zoals ik toen ik Luna kreeg en ook ik heb mijn kind niet zelf opgevoed, ook al is Job een stuk beter terecht gekomen, bij ons, dan Luna bij haar adoptieouders.

"Hoi, ik ben best wel nerveus," zegt ze.

"Ik had ook niet anders verwacht. Ik moet bekennen dat ik ook best nerveus ben," laat ik haar weten en Isabel glimlacht even waarna ik haar gebaar dat ze mij naar de woonkamer moet volgen. "Kijk eens Job, je moeder is er," zeg ik en eerst blijft Job onzeker bij Bill op schoot zitten waarna hij naar Bill kijkt en dan toch opstaat, maar niet zonder z'n handje naar Bill uit te steken. Bill neemt Job z'n handje aan waarna ze samen onze kant uit komen gelopen.

"Hey Job," zegt Isabel en ze hurkt bij Job neer en haar glimlach zorgt ervoor dat Job ontdooit.

"Mijn speelgoed zien?" Vraagt Job en Isabel knikt even waarna Bill en ik hen volgen. Er komt een tijd dat ze alleen mag zijn met haar zoon, maar dat is pas voor over een paar maanden. "Dit heb ik van papa Bill en dat van papa Tom," zegt Job vrolijk en ik kan het niet helpen dat het mij laat blozen met dat Job alleen maar over mij en Bill praat tegen z'n moeder, maar Isabel is gelukkig superlief met Job, dus dat lijkt geen probleem te vormen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik hoop het voor job!!
    Wel super schattig dat die trots over zijn ouders praat

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen