Bill POV.

Steven geeft mij dan een knuffel en ik glimlach even naar hem. "Zou je dan kunnen beginnen met liefdesadvies, nu we onze vriendschap willen repareren?" Vraagt Steven en ik lach even.

"Problemen in de liefde Steve?" Vraag ik plagend.

"Ja, of nja, het ligt eraan hoe je het bekijkt," zegt Steven.

"Okay, vertel," zeg ik.

"Er is een vrouw, ze heeft wel al drie kinderen, maar geen man meer. Het is alleen, ik durf er niet voor te gaan en zij ook niet, juist vanwege de kinderen. Ze wilt niet dat er weer iemand uit het leven van haar kinderen verdwijnt," zegt Steven en ik knik begrijpend.

"Laat haar dan weten dat je er voor open staat om altijd onderdeel te blijven van het leven van haar kinderen. Dat het altijd een risico is, maar dat je van haar houdt en wat betreft je eigen angsten, je was hier toen met de zevenling, toen we allemaal nog dachten dat Chris jouw zoon was. Je gaat een uitstekende stiefvader zijn voor die drie kinderen. Daar moet je ook gewoon niet aan twijfelen," zeg ik en Steven glimlacht even.

"Dank je Bill, ik ga gelijk naar haar toe," zegt Steven.

"Wacht, moet je niet Tom, Wilco en Tao eerst even zien?" Vraag ik, maar hij is al weg en ik schud even met mijn hoofd. Dat komt dan vast wel een andere keer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah dat gaat lekkerxD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen