Tom POV.

Eigenlijk wou ik Bill tijdens de bevalling gaan steunen, zoals Bill mij steunde toen Frederika geboren werd, maar dat lijkt nu niet mogelijk te gaan zijn. "Bill, William, ga naast elkaar liggen en houdt elkaars hand vast als steun," zeg ik met pijn in het hart en ze doen precies dat. "Okay, William, jij bent er klaar voor," zeg ik en William knikt even en even later kan hij beginnen met persen. "Jullie hebben weer een dochter," zeg ik en ik leg de kleine meid bij William neer en ik kijk even naar Bill en hoe hij naar z'n pasgeboren dochter kijkt. "Hebben jullie al een naam?" Vraag ik, om op die manier het momentje wat ze als gezin hadden te doorbreken.

"We noemen haar Rosa," zegt William en ik knik even waarna Bill weer pijnlijk kreunt.

Ik pak Rosa bij William weg en leg haar voorzichtig neer. "William, je bent nog te zwak om een bevalling te leiden, maar je kan Bill wel steunen. Ga achter hem zitten en neem hem in je armen," zeg ik en dat is wat William dan doet en ik zucht even. Had ons kindje nu echt geen vijf weken kunnen wachten? Een week was zelfs al voldoende geweest. "Okay Bill, jij kan ook," zeg ik en Bill begint te persen.

"Ik, ik voel geen beweging. Normaal voel ik dat er wat gebeurt, maar ik voel niks van dat alles," zegt Bill lichtelijk in paniek.

"Blijf kalm Bill," zeg ik, terwijl ik dat zelf ook probeer en ik voel even. "Het kind kan er niet natuurlijk uitkomen. Ik doe een keizersnede," zeg ik en Bill kijkt mij met grote ogen aan.

"Maar we doen geen ruggenprik omdat we elkaar niet per ongeluk een overdosis willen geven, maar dit kan wel?" Vraagt Bill.

"Als ik het niet doe ben ik straks zowel jou als de baby kwijt. Er is geen andere keus. Ik heb het ooit van dichtbij gezien, het komt goed," zeg ik waarna ik naar het kamertje van de dokter loop en de juiste dingen bij elkaar probeer te zoeken. Ik had ook gewild dat het simpeler kon, maar dat kan nu eenmaal niet.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god!!
  Dit kan er ook nog wel!!
  Wat doe je ze aan!!

  1 week geleden
  • syllie1992

   Ik maak het ze niet gemakkelijk inderdaad. 😈

   1 week geleden
  • Luckey

   Grrr je bent heel gemeen naar ze

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, ik weet hetxD

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen