Bill POV.

Het is een paar weken later en vandaag ga ik met de band rond tafel. Al het contact gaat dan wel via Solange, maar ik vond toch dat ik op z'n minst één keer met de hele band moest gaan zitten. Natuurlijk vertrouw ik Solange gewoon, maar ik vind het toch fijn om de andere bandleden te horen of ze er inderdaad precies zo over denken als Solange.

Ik had zelf niet verwacht dat ik zo nerveus zou zijn dat ik er zelfs misselijk bij zou worden, maar toch is dat het geval. Wanneer ik binnen kom gelopen voel ik gelijk een paar ogen op mij gericht en ik kijk Tom even aan. "Hoi," zeg ik en hij glimlacht even waarna hij wat te drinken aan mij geeft. "Oh, dank je," zeg ik.

"Alsjeblieft, ga maar zitten, de anderen komen zo," zegt Tom en ik knik even waarna ik mij neerzet, totdat iedereen er is.

"Ik weet niet wat Solange jullie al heeft verteld," zeg ik en ik kijk de drie jongens even aan.

"Dat je ons kan helpen beroemd te worden," zegt Tom.

"Dat is wanneer er genoeg animo voor is van publiek, maar als ik de fanboys en girls hier op school zie dan zie ik zeker die potentie," zeg ik en ik zucht even, want de misselijkheid is nog steeds niet verdwenen.

"Gaat het?" Vraagt Solange.

"Ik, ehm, ik ben zo terug," zeg ik en ik zoek snel een wc, waar ik dan mijn maaginhoud leeg. Wanneer alles eruit is krijg ik ineens flashbacks naar de nacht met Tom. Hoe kan ik zo stom zijn om het onveilig te hebben gedaan. Laten we hopen dat de misselijkheid niet komt waardoor ik denk dat het komt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah baby on the wayxD

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen