Bill POV.

"Papa, knuffelen!" Roept Aad en ik lach even en trek mijn zoon dicht tegen me aan.

"Je bent zo'n lieverd," zeg ik. Okay, ook Aad is wel eens stout, maar dat maakt hem voor mij niet minder lief. Ik denk dat Tom en ik het goed doen met onze kleine man.Wanneer Tom een uur later nog niet terug is zucht ik even.

Je zou alleen boodschappen doen! Waar ben je!?

Ik zucht even, misschien had ik in de sms niet zo boos moeten zijn, maar normaal laat Tom altijd iets horen als hij verlaat is ergens door en nu helemaal niks. Ik maak mij niet alleen zorgen wanneer het om Aad gaat, maar ook als het om Tom gaat. Ik wil geen van mijn beide mannen kwijtraken.

Wanneer Tom maar niet antwoord beginnen de zorgen toe te nemen terwijl ik zelf weer misselijk begin te worden. "Papa!" Roept Aad en gelijk ga ik weer naar mijn zoon toe. Tom mag straks wel een hele goede reden hebben waarom hij niks van zich laat horen.

Tom POV.

Ik word in één of andere loods gedropt en ik kijk even om mij heen. "Jullie blijven van Bill en Aad af," zeg ik kwaad.

"Natuurlijk, dat werd alleen gezegd om te krijgen wat we wouden en nu gaat het om jou," zegt één van hen en ik krijg een trap in mijn buik en gelijk klap ik dubbel van de pijn. "Wen maar aan dit leven, voorlopig zit je hier nog wel."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh my god
  Arme Tom!!
  Arme Bill
  Wees niet te lang kwaad op Tom
  Is niet zijn schuld

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen