Bill POV.

De huwelijksreis is bijna ten einde, maar we hebben een leuke tijd gehad. Mijn moeder heeft veel met d'r kleinkinderen gedaan en volgens mij vond ze dat echt fijn. Ik heb mijn moeder veel zien lachen en dat alleen geeft mij al een goed gevoel, aangezien ze het erg zwaar heeft gehad met het overlijden van mijn vader.

"Vakanties gaan altijd zo snel voorbij," zegt Tom en hij slaat z'n armen om mij heen.

"Daar ben ik het mee eens," zeg ik met een zucht. Ik had liever gehad dat de vakantie nog wat langer zou duren, maar helaas. Het leven gaat nu eenmaal door en ik verwacht dat er nog vakanties genoeg komen met z'n allen en ja, ook met mijn moeder erbij. Ik denk niet dat ik het prettig zou vinden haar alleen thuis te laten in het dorp, ondanks dat ze natuurlijk wel vriendinnen heeft.

"Ach ja, weer in ons eigen bed kunnen slapen is ook wel fijn," zegt Tom en ik knik. Vakanties zijn leuk en je baalt altijd wanneer het voorbij is, maar weer thuiskomen is ook fijn.We zijn bijna thuis, terwijl we in de verte rookpluimen zien. "Iemand heeft of pech met een huisbrand, of is iets illegaals aan het doen," zeg ik en Tom knikt, maar wanneer we bij ons thuis zijn zien we dat het ons huis is dat in vlammen opgaat.

"Mijn speelgoed," Roept Ben en hij klimt de auto uit en Tom stapt ook snel uit om Ben tegen te houden. Hoe kan ons huis nu in brand staan, we waren er geen eens en ik heb letterlijk alles uit het stopcontact gehaald, juist om branden tijdens afwezigheid te voorkomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bam bam bam!!
    Daar gaat de mooie vakantie weer

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen