Foto bij Hoofdstuk 7

Moon P.O.V

Eindelijk is het de wedstrijddag. Ik sta tegen de muur geleund en heb de beste plek. De wedstrijd begint. Byron krijgt de bal en loopt rustig naar voren. Kevin en Axel willen de bal af pakken maar Byron doet goden tijd en hun vliegen door de lucht. Zo gaat het door tot hij voor het doel staat. Hij doet god weet en scoort. Zo gaat een tijdje door. Dan raakt een jonge gewond waar van ik de naam ben vergeten. En Steve neemt zijn plaats in. Na een paar wissels en gewonde spelers. Gaat James er in. Opeens zie ik de managers weglopen ik loop er snel achter aan. Ik zie ze twee bewakers afluisteren. Dan komt er nog een aan geeft hen een spiegel en roept kijk hier en ik zie die meiden snel wegrennen. Ik ga snel bij de deur staan en luister af. Ik kon het niet goed horen maar ik hoor iets over gods bla bla bla? Ik loop snel terug naar het veld. Heel raimon ligt op de grond. Gelukkig fluit de scheidsrechter snel voor het eind van de eerste helft. Ik loop naar het team. 'Gaat het?' vraag ik. 'Ja!' antwoord het team. Ik hoor Nelly vertellen over hun kleine avontuurtje. In het tweede deel van de wedstrijd ga ik even uit het stadion, ik weet dat raimon gaat winnen. Ik kijk of "dark" een ontsnapping ding heeft maar ik zie niks. Ik loop terug naar de wedstrijd en zie dat het gelijk staat. Byron heeft alle hoop opgegeven. Mark, Erik en Bobbie doen de fenix genomineerd met de flammentornado. De doelman rent het doel uit en ze scooren. Raimon viert een feestje ze hebben gewonnen!! Ik grijns en kijk naar Byron na een tijdje kijkt hij mij ook aan. Ik wenk hem met mijn hoofd.

Reacties (2)

 • Duendes

  Als ik een kleine tip mag geven, zoals Sam al reageert gebeurt er heel veel in dit hoofdstuk en dat is super en biedt heel veel ruimte om te schrijven en je mag die ruimte wel iets meer nemen. Als je wat uitgebreider schrijft, dan is het meer alsof de lezers het met het personage ervaren, in plaats van een verslag lezen. Wat hoort Moon precies? Hoe voelt ze zich? Wat denkt ze? Is ze gespannen, is ze bang, is ze blij?
  Door wat uitgebreider over zulke dingen als gedachten en emoties te schrijven is het makkelijker om de personages te leren kennen, om met ze mee te leven en om sfeer te creëren in je verhaal!

  2 weken geleden
 • Samanthablaze

  Wooww dat was heel veel informatie en gebeurtenissen in een keer

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen