Twee weken later.

Tom POV.

"Papa!" Roept Storm en Bill en ik kijken gelijk naar de jongeman. Hij blijft goed groeien, maar sinds twee dagen is het toch weer gestagneerd.

"Denk je dat we naar de wetenschappers moeten? Hij is ver gekomen, maar het stagneert en dat kan niet goed zijn," zegt Bill.

"Ja, misschien wel goed om daar gelijk mee naar de wetenschappers te gaan, anders blijft het een inhaalrace die hij niet bijhaalt," zeg ik en Bill knikt. "Weet je wat, ik ga gelijk, blijf jij maar thuis met de andere kinderen," zeg ik en Bill knikt even waarna ik Storm optil.

"Neerzetten!" Roept Arthur boos.

"Lieverd, hij heeft weer hulp nodig," zeg ik tegen Arthur waarna ik even naar Bill kijk. "Zal ik Arthur ook maar meenemen? Ik heb niet het idee dat hij zonder z'n broertje wilt," zeg ik.

"Ja, doe maar," zegt Bill en ik knik waarna ik beide jongens meeneem.Bij de wetenschappers aangekomen zet ik Storm voor één van de mannen neer en ik zie dat Arthur de hele tijd argwanend kijkt. "Lieverd, ze doen geen kwaad," stel ik Arthur gerust, althans, niet meer, maar dat kan ik een kind van zijn leeftijd nog niet uitleggen.

"We geven hem weer een nieuwe injectie groeihormoon, dat zou moeten helpen," zegt de wetenschapper en ik knik even.

"Dan gok ik dat hij regelmatig zo'n injectie moet totdat hij volgroeid is?" Vraag ik.

"Daar lijkt het wel op, we hebben de vorige datum niet opgeschreven, misschien handig om dat nu wel te doen zodat jullie na de volgende injectie altijd op tijd zullen zijn," zegt de wetenschapper en ik knik even waarna hij Storm de injectie toedient. Nu is het hopen dat Storm niet bang voor naalden gaat zijn, want dan gaat het in de toekomst een uitdaging worden om hem mee te krijgen. Ik til Storm dan op en houdt hem dicht tegen mij aan.

"Storm niet huilen," zegt Arthur zielig.

"Storm zal niet lang verdrietig zijn lieverd," zeg ik tegen Arthur waarna ik ze allebei weer mee naar huis neem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi storm kan kletsen al!!
    Te lief!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen