Tom POV.

Vandaag mag Job een dagje met Isabel mee. Bill en ik hebben er een goed gevoel over omdat Isabel echt super lief is. We hebben zelfs een vriendschap met haar weten op te bouwen. "Heb je er zin in?" Vraag ik aan Job en hij haalt z'n schouders op. "Ik hoorde dat ze je meeneemt naar het strand," zeg ik en gelijk glimlacht Job.

"Dat vind ik leuk," zegt hij en ik lach even.

"Dat wist ik wel," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang. Wanneer de bel dan gaat loop ik naar de deur en ik open hem. "Hoi Isabel, Job is er al helemaal klaar voor," zeg ik en ik kijk achter mij. Ik dacht dat hij mee was gelopen naar de deur, maar hij staat er toch niet. "Sorry, ik haal hem even," zeg ik, ik heb hem dan ook niet gezegd dat hij gelijk mee kon lopen naar de deur.

Ik pak z'n rugzak van de kapstok af waar de belangrijke dingen in zitten voor Job en loop terug de woonkamer in. "Kom je lieverd?" Vraag ik en Job knikt waarna ik z'n rugzakje om hem heen hang. "Als jullie ergens gaan zitten, vraag mama dan om je rugzak even af te doen, goed?" Vraag ik en Job knikt waarna ik hem een knuffel geef. "Veel plezier," zeg ik waarna Job met z'n moeder vertrekt. Op dit moment had ik gehoopt dat Bill niet had hoeven werken, maar helaas. Tot 10 uur vanavond moet ik het zonder hem doen en dan is Job zelfs alweer terug.

Ik loop naar boven en til Igor uit z'n bedje. "Jij krijgt een lekker hapje van mij," zeg ik en ik loop met Igor naar de keuken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Hoop dat goed gaat met job met zijn moeder

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen