Bill POV.

Ik loop dan maar de woonkamer in en zie Wilco met Yolande op de bank zitten. "Bill, wil jij haar flesje misschien geven?" Vraagt Wilco en ik bijt in mijn lip.

"Ehm, okay," zeg ik dan toch en ik pak Yolande voorzichtig van Wilco over waarna ik op de bank ga zitten en Wilco geeft mij het flesje aan. "Hey lieverd," zeg ik tegen Yolande waarna ik haar het flesje geef.

"Bill, ben je wel okay?" Vraagt Wilco en ik knik en ik glimlach even naar hem om hem gerust te stellen. Ik wil niet dat hij gaat denken dat ik niet om zijn dochter geef, want dat doe ik wel, misschien zelfs wel te veel voor een kind dat niet van mij is, maar misschien geven Wilco en Tao ook wel net zoveel om onze kinderen en is dit gevoel normaal.Wanneer Tom en ik alleen zijn legt Tom z'n arm om mij heen. "En nu vertel je mij waarom je zo droevig keek terwijl je Yolande voedde. Je bent toch ook gewoon gek op haar?" Vraagt Tom.

"Ja, natuurlijk, ik hou van haar zoals van onze kinderen, ook al twijfel ik of dat goed is," zeg ik.

"Dat is niet erg, echt niet. Ze woont hier in huis, dan ontstaat er automatisch een band die net zo sterk kan worden als de band met je eigen kinderen," zegt Tom. "Maar dat was niet de reden waarom je zo droevig keek," zegt Tom en ik zucht even.

"Het is gewoon, het idee dat ik zo'n lieverdje niet meer kan voortbrengen, althans, dat ik zelf niet meer zwanger kan worden, het raakte mij ineens. Al had het nog gekund, dan wou ik nog geen kinderen nu, het is gewoon het idee."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Hij is wel eerlijk gelukkig maar tom

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen