Tom POV.

Wanneer ik terug kom kijk ik naar Bill en William en ik zucht even. "Het gaat pijn doen, want ik durf geen verdoving te geven," zeg ik waarna ik Bill wat geef om op te bijten. Ik pak er voor de zekerheid een filmpje bij om te kijken hoe het moet.

Ik zet het mesje voorzichtig neer op de plek waar het moet en ik slik even. "Sorry," zeg ik zachtjes waarna ik de snee zet en Bill schreeuwt het uit van de pijn. "Gebruik dat ding om op te bijten," zeg ik, ook al moet hij ook weer niet te hard bijten, want dan heeft hij straks geen tanden meer.

Wanneer ik bij de baarmoeder kan zeg ik ook daar voorzichtig een snee in en ik weet hoe voorzichtig dat moet, want anders zou ik de baby kunnen verwonden. Ik pak de baby voorzichtig eruit waarna hij begint te huilen en ik leg hem neer zodat ik Bill weer kan hechten.

"Gaat het?" Vraag ik aan Bill en hij knikt, maar ik weet dat hij pijn moet hebben. "We hebben een zoontje," laat ik Bill dan weten en ik pak het kleine jongetje voorzichtig weer op.

"Andy," brengt Bill uit en ik knik even.

"Hoi Andy," zeg ik tegen mijn zoon en ik ben opgelucht dat ik Bill niet per ongeluk heb vermoord, want die operatie had super fout kunnen gaan en waarschijnlijk was dat in de meeste gevallen ook gebeurt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Nu moet alles goed blijven gaan met Bill!
  Straf je Bill zo omdat die gemeen wasxD

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, neexDMaar als dit een straf was geweest zou Bill het wel laten om ooit nog gemeen te zijn:Pmaar ik denk dat deze hele oorlog die hij heeft veroorzaakt wel straf genoeg isxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha en deze keizersnee want man dat lijkt me echt pijnlijk

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Dat was het ook, arme Bill, dat hij doe pijn heeft moeten doorstaan en dan Tom klagen over de pijn van zijn bevalling, nu heeft hij gezien dat het erger jad gekuntxD

   2 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha ja klopt
   Ze hebben het alle drie gezien.
   Als je maar de rest goed laat verlopen
   Ze hebben wel genoeg zorgen en drie babies

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, voor nu is dit en dan nog die oorlog wel genoeg:)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen