Bill POV.

Na even loop ik toch terug naar de anderen, maar Tom aankijken doe ik niet meer. Ik ben bang dat mijn gezicht te veel zou verraden als ik dat wel zou doen. "Ik dacht eraan om jullie te laten beginnen met optreden in kleine gelegenheden. En daar bedoel ik niet het barretje hier mee, want daar komen alleen maar mensen van school, maar echt in de stad," zeg ik.

"Dat is een prima idee. Denk je dat het jou lukt om dat te regelen?" Vraagt Tom.

"Beter nog, ik heb het al geregeld, als jullie akkoord gaan kan ik het gelijk bevestigen," zeg ik en wanneer ik ze zie knikken pak ik mijn telefoon om te bellen. "Ze zullen er zaterdag de 22ste zijn. Nog één keer, jullie zitten dan echt vol, toch?" Vraag ik, want hoe voller, hoe beter. Dan kunnen er meer mensen over de band praten en hopelijk bereikt dat dan ook mensen die niet bij die bar aanwezig waren.

"Sowieso," zegt de man.

"Okay, dan zien we u dan," zeg ik waarna ik ophang. "Geregeld, dan vertrek ik nu maar," zeg ik en ik wil weglopen, maar Tom houdt mij tegen.

"Dank je dat je dit voor ons doet, zelfs na hoe ik je heb behandelt," zegt Tom.

"Solange is een goede vriendin, ik doe het voor haar," zeg ik.

"Maar toch bedankt," zegt Tom en ik knik even waarna ik vertrek.Wanneer ik in mijn kamer zit kijk ik even naar de zwangerschapstest die ik net heb gekocht. "Laat mijn vermoeden niet kloppen," smeek ik haast, maar ik weet dat de test mijn smeekbedes niet zal verhoren.

Ik loop naar de wc om de test uit te voeren waarna ik weer naar de bank loop om af te wachten. "Positief," zeg ik zachtjes waarna de tranen komen. De paar jaar met mijn ex is het altijd goed gegaan en dan doe ik het één keer met iemand die ik nog amper kende en is dit het gevolg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaa lekker zooitje
    Bill ja het gelukt om op te treden te regelen

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen