Bill POV.

Tom is aan het optreden, maar ik heb geen zin om alvast naar het hotel te gaan. Ik had al gezien dat er veel pers bij de ingang staat, dus ik wacht wel op Tom. Hij heeft tenminste een bodyguard en ik nog niet.

Wanneer Michiel eindelijk slaapt besluit ik te gaan douchen en ik loop de doucheruimte in. "Bill, kon je het niet laten om te gaan douchen?" Hoor ik Tom ineens vragen waarna ik onder de douche vandaan stap. "Oh wow," brengt Tom uit en hij komt naar mij toegelopen en ik kijk hem even aan. Ineens drukt hij zijn lippen op die van mij en ik zoen hem terug en ik ga met mijn handen onder zijn shirt waarna ik z'n shirt uittrek en hij trekt z'n broek en boxer uit waarna hij mij opnieuw zoent. Z'n hand legt hij op mijn kont waardoor ik nog dichter tegen hem aan kom te staan waarna hij ons onder de douche trekt. "We moeten dit niet doen," fluistert Tom tegen mijn lippen.

"Nee, we moeten dit zeker niet doen," fluister ik terug, maar opnieuw raken onze lippen elkaar terwijl Tom z'n handen over mijn lichaam beweegt. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoelt als nu en dat terwijl dit alleen nog maar naakt zoenen is.

"We moeten nu echt stoppen voordat we te ver gaan. We hebben geen condooms en ik wil zeker geen risico's nemen," zegt Tom terwijl ik nog altijd nahijg van het gezoen.

"Nee, ik ook niet," zeg ik en ondanks dat ik er van baal dat het voorbij is, weet ik dat het beter is.

Ik stap dan de douche uit, droog mij af, om mij daarna aan te kleden. Wanneer ik terug bij Michiel ben pak ik mijn gsm en ik zie dat Trey heeft gebeld, dus ik bel hem maar terug. "Wat moest je?" Vraag ik.

"Hoe dom ben je om Michiel te tonen aan de buitenwereld terwijl je met een superster bent!" Roept Trey.

"Waarom maakt dat je zo boos? Niks linkt aan jou," zeg ik met een zucht.

"Maar wat als ze het achterhalen! De pers gaat er sowieso naar vragen. Verzin maar een naam, maar houdt mij er buiten," zegt Trey.

"Ik hoef jou sowieso niet meer als Michiel z'n vader. Als je er niet voor Michiel wilt zijn verdien je het niet eens om zijn vader te zijn," zeg ik waarna ik ophang en ik kijk naar Michiel die weer wakker is geworden. "Kom maar lieverd, Tomi komt zo en dan kunnen we in het hotel verder slapen," zeg ik en ik geef mijn zoon een kus op z'n wangetje waarna Tom komt.

"We kunnen gaan," zegt hij en ik knik even waarna Michiel en ik met Tom naar buiten lopen.

"Wie is de vader van jouw zoontje?" Wordt er gelijk gevraagd.

"Tom is z'n vader," zeg ik, want Tom is de eerste naam die bij mij binnenkomt, maar wanneer de pers daarna om Tom heen gaat staan om hem te bekogelen met vragen, weet ik dat ik dat niet had moeten zeggen. In ieder geval niet zonder het eerst met Tom te overleggen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    HahahaxD
    Kan ook een andere Tom zijn
    Maar ik ga stuk trey maakt een probleem bh al terwijl die niks te maken wil

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen