Bill POV.

Zodra Tom de kamer uit is gelopen laat ik mijn tranen de vrije loop. Ik ben niet van plan deze verlovingsring terug te brengen. Ik bewaar hem totdat Tom wel weer met mij verloofd wilt zijn.

Wanneer mijn tranen gestopt zijn loop ik naar beneden en zie ik Tom spelen met Brandon, Caden en Mascha. Het is zo schattig om Tom zo te zien. "Tomi?" Vraag ik zacht en Tom kijkt even op waarna hij zucht.

"Gaan jullie maar even met z'n drieën spelen," zegt Tom waarna hij opstaat en naar mij toeloopt. "Wat?" Vraagt Tom.

"Ik snap dat het jou ook pijn deed, het was ook jouw kind," zeg ik zachtjes.

"Dat klopt, maar dat kon jou niks schelen, jouw huidige zwangerschap is het bewijs daarvan," zegt Tom.

"Ben je dan echt niet blij voor me dat dit kindje er waarschijnlijk wel gaat komen? En dat de vader geen klootzak is. Jij en Glenn zullen elkaar zeker mogen," zeg ik.

"Waarom zou ik iemand mogen die mijn verloofde zwanger heeft gemaakt, althans, toen waren we nog verloofd," zegt Tom en hij kijkt mij kwaad aan.

"Ik snap dat ik een fout heb gemaakt, maar ik mis mijn moeder en dan de twee miskramen, ik weet niet, maar de baby in mijn buik is eindelijk iets goeds wat er gebeurt," zeg ik.

"En ik dan en Mascha?" Vraagt Tom.

"Jullie ook," zeg ik.

"Alleen waren wij niet genoeg voor je. Als we genoeg voor je waren dan was je trouw gebleven, maar blijkbaar is dat teveel gevraagd en als dat bij elke tegenslag gebeurt, dan ben ik blij dat we niet meer samen zijn," zegt Tom waarna hij weer bij de kinderen gaat zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo die zit

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen